![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
|
Arkadaşlar benim sorunun çok acildir yardımcı olursanız sevinirim Şöyle ki; GA-8S648(Gigabyte) P4 2.20 makinama 98 yüklediğimde LPT portundan çok rahat çıktı alabiliyorum fakat xp kurulduğunda çıktı beklemede kalıyor ve en sonunda "Kağıt Bitti" hatası vermekte elimden gelen bütün alternatifleri denedim boar üzerinde ECP EPP SPP ECP+EPP hepsi denendi durum değişmemekte ayrıca elimdeki printeri diğer XP makinalarda denedim sorun yoktur Yardımlarınızı Bekliyorum |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| LPT1 e yazdırırken oluşan exception | ergoktas | C / C++ | 0 | 04/01/2007 10:42 |
| IE Yanıt vermiyor | selected | Windows | 0 | 23/01/2006 12:15 |
| Acil LPT1 Çıktı Vermiyor | spooky | Windows | 3 | 25/05/2005 11:11 |
| Çok acil! Picture boxun içini api kullanarak nasıl çıktı alabilirim. | SİNELSAN | Visual Basic | 1 | 11/06/2004 12:40 |
| lpt1 den bağlantı. | kuen | Ağ / Güvenlik | 9 | 19/04/2004 18:38 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |