![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2005
|
türkiyede 10 aşkın network marketing firma ve yüzbinlerin üzerinde üye olmasına rahmen ortak bir platform yok. işim hakkında bilgi vermek ayrıca platform oluşturmak amacıyla bir site yaptım beğeni ve eleştirilerinizi bekliyorum www.e-referans.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
sayfa dizayn olarak fena değil ama resimlerin görüntüsü kötü, renk seçimi iyi değil daha iyi yapılabilir. içerik olarak zaten türkiye 'de bu tip işleri yapan çok, pazarlamacılık diyoruz aç gazeteyi milyon tane ilan var. ama para kazanır mısın? işte orası sana kalmış...
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
evet pek çok insan bu ve buna benzer işler yapıyor benim asıl yapmak istedğim deneyim ve bilgileride bir araya toparlamak bir platform olması sizden gelenler makale, ve haber köşelerin bunlar için. deneyim ve bilgimide aktarmak istiyorum |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
takır takır çalışıyor www.e-referans.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |