Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Web & Grafik > Site Yorum

LinkBack Seçenekler
Eski 20/05/2005, 10:34   #1 (permalink)
Üye

"srkn" Adlı Üyenin Profil Grafiği

Varsayılan Eksileri ve Artılarıyla

www.burdasin.net sitem yaklaşık 4 aydır yayında. sizce eksileri ve artıları neler, görüşlerinizi bekliyorum. (sitedeki eksikleri gidermek adına)
"srkn" hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 20/05/2005, 21:01   #2 (permalink)
İptal Durumu

PhpX Adlı Üyenin Profil Grafiği

Tamam

Maşallah Tittle Meta Sanki.. Site Menu Diye Bir Word Dosyası Oluşturmuşsun Ve O Dosyada Yazdıklarının Hepsi Aynı Anda İndexin Her Tarafına Dağılmış. İnternette Hangi Siteye Girdiysen O Sitelerin İçeriğini Siteye Koymuşsun ( Her Konuya El Atmışsın ) Yazı Renklerinden Tut Sayfada Kullandığın Renklerde Hiç Uyum Yok Daha Çok Şey Çıkar Ama Tasarım Açısından Baktığımızda Bu Kadarı Yeter.. İçerik Olarak Bakamadım..
PhpX hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 20/05/2005, 21:08   #3 (permalink)
ALEXrunaway
misafir

en güzel gözüken tarafı gece 11.45 fragmanı... geri kalan kafamı çok karıştırdı.. ayrıca logon iyi değil.. birde 'burdasin' bir semt ismimi.. yoksa bunun Türkçesi 'buradasın' değilmi... yada benmi yanlış biliyorum.. .. site içinde orada oldğumu hissettirecek bir dizayn hali hiç yok daha çok kendimi internet çöplüğünün içinde hissettim...
  Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 20/05/2005, 22:07   #4 (permalink)
Üye

"srkn" Adlı Üyenin Profil Grafiği

görüşler için teşekkürler. devamlı eksi yanlarını söylemeniz sayfa üzerinde düzenleme yapmamamı gerektiriyor.

alan adına gelince, alan adı bir şiirin (abimin) başlığı ve o başlıkta da bir şiir dinletim var. türkçede ünlü düşmesi vardır: nerede, nerde, burada burda, orada orda..

ayrıca internet çöplüğü tabirine katılmıyorum. internet çöplüğünden maksat içerik zenginliği çabasıysa kabul ederim. o zaman mynet de internet çöplüğü olur.

teşekkürler, saygılar.
"srkn" hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 20/05/2005, 22:54   #5 (permalink)
Çizim Aşığı

BeLovED Adlı Üyenin Profil Grafiği

Mynet dediğin yer gayet güzel bir şekilde yerleştirmiş çöpleri.Çöp bile güzel yerleştirilince güzel görünüyor.Sen sanki her bulduğunu rastgele dağıtmışsın sayfanın orasına burasına.Şimdi çoğu kişi içerik zengin diyecek.Ama bana göre zengin içerik bu değildir.Siteye bir şeyler katmalısın.
Eski 20/05/2005, 23:07   #6 (permalink)
Üye

Yer: Moscow

gözlerim yoruldu bakarken, çok yazı var, biraz resimle ya da boş alanla süsle derim

- .. Benim 1 hayalim var!
- Hayalin ne?
- 1 hayalimin olması ..
sunny_smiley hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şu anda saat 21:42.

Reklamlar & Desteklenenler
Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv |

Forum Yazılımı: vBulletin Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright ©2001 - 2008, Ceviz.net