![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2005 Yer: { 2316,2913,71 }
|
Merhabalar, Benim yapmaya çalıştığım şu: messagedlg function'unu kullanarak, kullanıcıya 3 adet seçenek verebildiğimiz gibi seçenekleri kendimiz ayarlayabilir miyiz? mesela: "Internet - Localhost - Diger" isimli 3 tane seçenek sunabilir miyiz kullanıcıya? tabi bunu form şeklinde yapıp kullanıcıya sunmakda bir alternatif ama bunun gibi en az 150 tane daha seçenek kutusu sunmamız gerekiyor.. Sırf bunun için 150 tane form yapmakla ne kadar uğraşılır bilemem.. Böyle bir component v.s. varmı ? Şimdiden Teşekkürler.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2005 Yer: { 2316,2913,71 }
|
O resim ile biraz oynadım.. Başlıkta "Silmeyi Onayla" yazıyordu yani Herhangi bir dosyanın üzerine bir kere tıklayıp sonra da Shift+Delete'e basınca çıkan kutu üzerinde oynama yaptım sadece.. yani yapmaya calıstıgımı screenshot ile destekledim.. böyle birşey başka bir programda da vardı ancak şu anda screenshot alma durumum olmadığı için dediğim gibi PrintScreen çekip onun üzerinde küçük bir oynama yaptım.. Yapmaya çalıştığımı anlatmak için.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| misafir
|
Koda bir bak istersen senin istediğine benzer bir şeyler http://www.geocities.com/naesse_g/cfdlg.zip |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |