![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2005
|
Merhaba arkadaslar. Benim Amilo M740 P1.5 GHz SO DIMM 256 MB PC266 DDR 40 GB Fijitsu - Siemens dizust bilg. var. Gecenlerde 512 MB Kingston RAM alip ekledim , Baslangicta iyi bir performans artisi bakliyordum. Ama gerceklesmedi. Hatta diyebilirim ki bilgisyar eskisinde de yavas. Isletim sistemi olarak, Win XP Pro. Kullaniyorum. Ayrica, VmWare ve sanal olarak ayri bir XP Pro ve 2003 server yuklu. Ilgili arkadaslara simdiden tesekkurler.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
Aslında hızlanma meselesi oldukça görecelidir... Şöyle söyleyeyim, rami taktıktan sonra programların (windowsun değil) açılışında hızlanma olması gerekir teorik olarak. Pratikte de hızlanır ama bu bazen hissedilemeyebilir. Örneğin ram eklemeden önce 10sn. içinde açılan program ram eklendikten sonra 8sn de açılır. Yani ram artışındaki oranla programların (bilgisayarın) hızlı açılmasındaki oran birbirini tutmaz. Birde şöyle durum söz konusu, Kingston ,Twinmos gibi markalı ramler genelde farklı marka ramlerle tam performansta çalışmazlar. Bunların dışında, eğer ilk önce iyi çalışıyordu sonradan yavaşlama oldu diyorsanız, yüklediğiniz programlarla bir ilgisi olabilir... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |