![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Meraklı Kabuk Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: Izmir
|
selam arkada?lar Red Hat 7.1 ' de baz? karakterleri görüyorum, okuyorum ama yazam?yorum! b u problemi nasl a?abilirim...! Karakterler e?er okuyabilirseniz "?" "?" "?" "?" "?" "?".. Büyüklü küçüklü s?raladim.. Lütfen yard?m...
__________________ xunil |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Meraklı Kabuk Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: Izmir
|
butun her?eyi turkçe ayarlad?m.. hatta soy?le bir problem dahga dogrusu ilginç bir olay var. konquerer kulan?rken mesela google da kutucu?a turkçe karakterlerle istedi?imi yaz?yorum.turkçe karakterli yere "?" koyup arat?yor. ama sonuçlarda yazd???m turkçe karakterleri koyuyor.. yani istedi?imi bir nebze sa?l?yor. ama sadece konquerer de. mozilla bve netscape hakgetire...! bi?ey bilen var m??
__________________ xunil |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |