Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Web & Grafik > Site Yorum

LinkBack Seçenekler
Eski 10/05/2005, 15:29   #1 (permalink)
Üye

Varsayılan YildizTornavida.NET

http://www.yildiztornavida.net

Sadece donanım ve yazılım problemlerinin çözümü üzerine kurulmuş, Türkiye’nin en kapsamlı, en enerjik, en esprili , en genç ve en seviyeli sitesine sizleri de bekliyoruz..
rasmus hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 10/05/2005, 17:37   #2 (permalink)
Abdullah DAĞLI

abdagli Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: Ankara

ii olmuş ama başka bi konuda da lafı geçmişti nuke olduğu için yorumsuz...
abdagli hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 11/05/2005, 21:23   #3 (permalink)
UgurYıldız

theskull Adlı Üyenin Profil Grafiği

bendeyorumyapılacakbişi görmüyorum. dediği gibi nuke
Eski 11/05/2005, 22:41   #4 (permalink)
READ ONLY

Yer: MERSİN

Tasarımı hoş. kodlama denildiği gibi nuke.
içerik ise sıfır
2/10
MEHMET hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 11/05/2005, 23:18   #5 (permalink)
Üye

Elimizden geldiğince İçeriği zenginleştiriyoruz.. Download bölümü iyi gidiyor.. Ayrıca forum dada güzel bilgiler var.. Zaten donanım sitesi.. Üyeler sorunlarını yazacak, bilenlerde cevap bulacak..
hoş sohbetler olacak oluyor
Saygılar..
rasmus hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 11/05/2005, 23:42   #6 (permalink)
READ ONLY

oılur canım oyle şey. içerikten once forum olmaz. önce siz bilgilerinizi yazın ondan sonra siteye giren kişler bilgilerinizi okusun sorununa cevap bulmuyorsa foruma yazsın. Adamalar sorununu yazıp sizi mi bekleyecek.
Eski 12/05/2005, 11:16   #7 (permalink)
Savaşan KuRT

MoonWolf Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: Orta Asya Stepleri

ımmm nuke aman allahım saldırın.!! terbiyesiz adamlar nasıl php-nuke ile site yaparsınız ahlaksızlar..vurun,yaşatmayın...arkadaşım rasmus hayatının hatasını yapmışsın buraya php-nuke ile hazırlanmş bir sitenin reklamını yapmakla,nasıl böyle bir hata yaparsın oysa ki buradaki arkadaşların hepsi doğduklarınsa asp,php,vs hepsini advanced ( ileri demiyorum dikkat edersen havam olsun ) derecede biliyorlardı,sen nasıl öğrenemedin ayıp ayıp çok ayıp.lütfen köşene dön,başını eğ,tek ayağını kaldır,bekle ve siteni kapatıp php kodlamayı öğren sonra yine aynı isim hakkını satın alıp siteni aç.bir daha da böyle terbiyesizlik yapma lütfen olmuyor.
burada ki arkadaşların anlamadığı çok önemli bir nokta var farz-ı kifaye diye bir terim vardır eskilerden;yani herkesin doktor yahut herkesin ne bilim mühendis olmasına ne imkan vardır ne de gerek yeterli derece de olması kafidir ve bazı kişilere müstesnadır ( kabiliyet açısından ) herkes php kodlayıcısı olmak zorunda değil birşeyler paylaşmak istiyorsa da php kodlamayı bilmediği için köşesinde oturup inziva durumunda olmak zorunda değildir.ben inanıyorum bu adam php de öğrenir.
artık şu klasik php-nuke mi öğk böğk tavrınızdan vazgeçseniz artık baydı..

tebrikler rasmus kardeş..sen bu yolda devam et.
not:bu arada bu yorumların arasında bir kamber eksik ama o da yakında düşer.. şarkıda da der ya o kendini biliyor
Çin’de kırkbir çeriyle ihtilal yapan kimdi?
MoonWolf hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 12/05/2005, 15:26   #8 (permalink)
Abdullah DAĞLI

abdagli Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: Ankara

Alıntı:
Moonwolf, mesajından alıntı:
ımmm nuke aman allahım saldırın.!! terbiyesiz adamlar nasıl php-nuke ile site yaparsınız ahlaksızlar..vurun,yaşatmayın...arkadaşım rasmus hayatının hatasını yapmışsın buraya php-nuke ile hazırlanmş bir sitenin reklamını yapmakla,nasıl böyle bir hata yaparsın oysa ki buradaki arkadaşların hepsi doğduklarınsa asp,php,vs hepsini advanced ( ileri demiyorum dikkat edersen havam olsun ) derecede biliyorlardı,sen nasıl öğrenemedin ayıp ayıp çok ayıp.lütfen köşene dön,başını eğ,tek ayağını kaldır,bekle ve siteni kapatıp php kodlamayı öğren sonra yine aynı isim hakkını satın alıp siteni aç.bir daha da böyle terbiyesizlik yapma lütfen olmuyor.
burada ki arkadaşların anlamadığı çok önemli bir nokta var farz-ı kifaye diye bir terim vardır eskilerden;yani herkesin doktor yahut herkesin ne bilim mühendis olmasına ne imkan vardır ne de gerek yeterli derece de olması kafidir ve bazı kişilere müstesnadır ( kabiliyet açısından ) herkes php kodlayıcısı olmak zorunda değil birşeyler paylaşmak istiyorsa da php kodlamayı bilmediği için köşesinde oturup inziva durumunda olmak zorunda değildir.ben inanıyorum bu adam php de öğrenir.
artık şu klasik php-nuke mi öğk böğk tavrınızdan vazgeçseniz artık baydı..

tebrikler rasmus kardeş..sen bu yolda devam et.
not:bu arada bu yorumların arasında bir kamber eksik ama o da yakında düşer.. şarkıda da der ya o kendini biliyor
Kendi adıma konuşuyorum:
O kadar abarttığımı zannetmiyorum.Yalnız haklısın.Ancak sonuçta burası web tanıtım öyle değil mi?
abdagli hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 12/05/2005, 15:30   #9 (permalink)
READ ONLY

web tanıtım sitenin programalama kısmının tanıtım yapıldığı kısım anlamına mı geliyor?
ayrıca buradki yani site tanıtımı bolumundeki diğer sitelerinin içindeki hazır kullanan CMSlerin hepsine aynı tepkiyi mi veriyorsunuz?
Eski 12/05/2005, 17:16   #10 (permalink)
question or not question

skonak Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: İstanbul

yıldıztornavida bana teknoloji televizyonu forumlarından bir çağrışım yapıyor..

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şu anda saat 06:34.

Reklamlar & Desteklenenler
Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv |

Forum Yazılımı: vBulletin Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright ©2001 - 2008, Ceviz.net