![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2005
|
Arkadaşlar siteyi daha yenia çtık. Bazı eksiklikleri var...Olumlu veya olumsuz bir yorumda bulunursanız sevinirim. www.turkbilgi.net |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Çizim Aşığı Üyelik Tarihi: 05/2005
|
Sitenin içeriği hoşuma gitti.Herhangi bir menunun altına girdiğinde anasayfaya dönüş yok .Ayrıca "email listemize katılın" yazısının altında ki butonda gönder vb.. yazı yok.Anasayfayı bölümlere ayırmışsınız ama bölümlerin ismi yok.Ayrıca anasayfa ki turuncui yeşil açık mavi gibi renkler uymamış bana göre.Asllında anasayfa da resimli olarak verilen menu de olmamış.Oraya güzel bir makale ya da tarihte haberler gibi vb.. şeyler yazılabilir.Banner da ki yazının kenarları hoş görünmüyor.Türk bayrağı iyi oturmamış resme.Ve son olarak size bi logo lazım olduğunu söyleyim bitiriyim .
__________________ buraksoz... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
logo olayına katılıyorum daha düzgün renkte olmalı, üstelik sol menü de ana menüden başlayıp email liste gidene kadar linkler çok çirkin hiç yakışmamış. bence renk uyumu fena değil fakat ortada iframede açtığınız sayfa taşmış ve scrollar ortaya çıkmış bu da çok çirkin duruyor. düzeltilmeli derim.
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2005
|
*Sitede ki Renk Uyumu Normalde Harika.. *Banner Kısmı Sitenin Ana Temasıdır Ki Sitenle Alakasını Çözemedim Banner Logonun. *Ortada ki Frame Yada İframe Scrollarını Kaldırmamışsın Ki Çok Acemice.. *Menu linklerinin Üzerine Geldiğin Zaman Underline Miydi Neydi Onlar Çıkıyor.*Bir Yazı Stili Yok. Yazı Renklerin Siyah - Lacivert ve Bazı Kısımlarda Gri Renklerde. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |