![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Çizim Aşığı Üyelik Tarihi: 05/2005
|
Arkadaşlar şu an ki forumu geliştirmeye uğraşıyoruz.Sizce eksikleri neler. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.. www.sebnemferahfan.com
__________________ buraksoz... Enson 09/05/2005 23:43 tarihinde BeLovED tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Tembel Coder Üyelik Tarihi: 03/2004
|
siteye üye olmaya çalıştım bir onay kodu gönderdi ama mailin içinde link yok ?!! bu onay kodunu nereye gireceğim ??
__________________ meteryus.com // yakında yeniden |
| | |
| | #7 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Eger forum yazılımının eksıklerınden bahsedıyorsan, bunu anlamak kolay.. Yazılımını vBulletin'le kıyasla.. Eksık olan bı cok sey goreceksın.. Yok amacın daha kolay, daha sade yada daha x bısey yapmaksa amacının ne oldugunu bılelım ve ona gore yorum yapalım.. Yınede bence guzel bı calısma.. Iyı bı baslangıc... Ve yeterlı.. Bana kalırsa daha fazla gelıstırmeye, gereksız ayrıntılar eklemeye luzum yok.. Onun yerıne daha hızlı daha stabıl ve daha guvenlı olması ıcın neler yapabılırsın buna bak bence.. Ve yazılımını paylas.. Boylece daha hızlı ılerlersın.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Bana kalırsada forumu GNU/GPL altından paylaşmak hem duyulmasını kolaylaştırır hem de gelişmesini. Açıkları olan, eksikleri bulunan bir forum kullanmaktansa daha iyi birşey için paylaşmalısın. "Millet alıp araklayacak ama?" -Merak etme senin forum tek sürüm olarak kalmaz hep geliştirenler olur bu sayede o araklayanlarda hep sana muhtaç olur. Fakat bu forum geliştirilebilecek birşey olmalı. Kısıtlı bir betik olmamalı ki açınca en baştan bile yazılabilir yani bu haline sadık kalarak geliştirmeye uygun hale getirilebilir. Ayrıca "Şebnem Ferah Fan Forum" yerine başka bir isim koyarsan daha iyi yayılır. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Eller Günahkâr Üyelik Tarihi: 01/2005
|
anonim diye bir kullanıcı açtım şifresi de anonim denemk amaçlı girebilirsiniz. 1. eksikliğin bence üyelik işlemlerinin uzunluğu. 3 farklı mail aldım üye olup şifremi değiştirene kadar. Mesela ben olsam beni bu kadar uğraştıran bir siteye bir daha uğramam. Ayrıca aktivasyon kodunu tekrar göndermesini sağlayacak bir link koyabilirsin. 2. Bence aradaşların dediği gibi forumun kodlarını bizle paylaş. Emin ol çok sağlam şeyler çıkabilir. Tebrik ederim kaliteli bir site yapmışsın. Hazır kullanmak yerine oturup forum yazmışsın. Sırf bu yüzden sitenle ilgileniyorum haberin olsun. BRAVO.
__________________ Önce demokrasi yağdı göklerimizden, Sonra özgürlük geçti üstümüzden Palet palet. Ve insan hakları Namlularından Saniyede bilmem kaç adet. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| . Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: kayıp
|
Bir fan sitesi için yeterli bir forum bence. Güzel olmuş. Ancak aktivasyon'dan sonra, bilgilerin devamının girilmesi ve geçici bir parolanın gönderilmesi, ardından da parolanın kullanıcı tarafından değiştirilmesi ve bunun akabinde parolanın değiştirildiğine dair bir e-postanın kullanıcıya gönderilmesi... Yazarken ve okurken dahi sıkılıyor insan. Bir de bu işlemleri uygulamak daha da sıkıcı. Kayıt işlemlerini mümkün olduğunca kısa tutabilirseniz çok daha güzel olur diye düşünüyorum...
__________________ Bir yerde suç varsa, orada adalet yoktur... [Platon \ Eflatun] |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |