![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Crazy Designer Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İzmir
|
Arkadaşlar Site Üzerinde 1 Ay dan Beri Uğraşıyorum ve çok ii Olmasını İstiyorum Ki Kendi Kategorisinde En İyilerin den Bir Tanesi Olabilecek Bir site oluyor(Tabi bu benim fikrim) Her şey tamam ama o kadar çok yoğunlaştım ki ilk yaptığım tasarımdan kurtulamıyorum bir türlü. Sizde bakıp bana fikir verirmisiniz_? Backround ve Banner için özellikle lütfen. www.elecsus.com/yemek Enson 09/05/2005 04:22 tarihinde Gh@sT tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
türkçe karakterleri bazı yerlerde kullanmamışsın (Iletisim gibi...) banner arkaplanı iyi ama gerisi için uğraşman lazım. sitenin arkaplanı biraz daha açık tonda olabilirse yada açıktan koyuya doğru renk değiştirirse daha iyi olabilir belki... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| misafir
|
Gecenin 2'si... bir otobüs firması için tribal çiziyorum.. ve acayip bir şekilde tribe girmişim.. Bu enfeksiyon halleri yeterince karnımı acıktırdı.. Ancak bu sitenin renkleri her nedense iştahımı kapattı.. . Coca cola reklamlarındaki gibi insanın iştahını 'azdıran' renkler kullansaydın ve bu renklerin texture benzeri efektler ile sağlarsan sanırım başarılı olacaksın ve bu başarının ardından bana bi yemek borcun bile olabilir.. Çünkü tahminimce öyle daha güzel olur.. . Ve hakkaten karnım çok aç...Kırmızı linkler çok güzel ancak diğer yanları (backround-banner-) kabak tarlası gibi.. Anladık yemeğini koymuşsun ama tarlasına ne gerek vardı...Alt barda bulunan sarı link barının text ile oluşturduğun linkleri de uygun bir font ile resim formatında yaparsan biraz daha oturaklı olur... Aynı zamanda 'desing by ATİK' imzanı ordan alıp bir onu bir cümlenin gizli öznesi kıvamında daha yakışır bir yerde kullansan ve göze 'aha bunu ben yaptım, bak burdayım hüleynn' tribinden kurtarsan daha resmi ve olması gerektiği gibi olur.. Grammer hatalarını tekrar elden geçirsen iyi olur... Menü diye ağzımıza aldığımı kelimenin aslı 'mönü'dür ve bu sarkıntı fransızcadan askıntı olmuştur dilimize.. . Ve bir yerde 'menu' bir yerde 'mönü' yazman dünya ülkeleri mutfağından da anlıyoruz havasından çok 'buyur ne bulduysan onu ye' gibi olmuş.. Bu arada 'dünya ülkeleri' demek ne demek onu çözemedim o kısmı es geçelim.. Banner kısmında bulunan -mail-anasayfa-admin giriş(öyle anladım) vs- linklerine biraz daha özen gösterip benim gibi bi gerizekalının bile anlıyabileceği bir işaret dilini kullansan daha memnun olurum.. Çünkü hakikaten kendimi ezik hissettim.. . Ayrıca banneri iki parça olarak yapman hiç hoş olmamış.. Bir tarafı dondurmacı dükkanı tentesi gibi diğer tarafı buzluktan çıkmış jelatin folyo kaplı bir yemek tabağı görünümünde.. Çok solgun.. Kişisel tavsiyem..Tek parça bir grafikle firma logosunu ön planda tutarak ve grafikte bulunan nimet resimlerini ezmeden (kaybetmeden) sağlam ve gıcır gıcır bi banner hazırlaman.. Ve her link değişiminde farklı bir yemek resmi kullanırsan daha güzel olur.. Çünkü her gün kabak yenmez be abicim.. . 'Sitemiz 800 x 600 Çözünürlük ve Üstünde IE 4+ - NETSCAPE - OPERA Web Browseleri İle Sorunsuz Olarak Çalışmaktadır.' Şimdilerde Firefox furyası başladı.. Dikkate alsan iyi olur.. Gerçi siteni Firefox ile açtım sorun yok gibi.. Tebrik ederim.. Biraz daha uğraşırsan hakikaten en iyilerden bir tanesi olacak.. Bak karnım çok aç.. izmarit kemiriyorum burda.. ve uykum bile geldi.. . |
|
| | #8 (permalink) |
| Crazy Designer Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İzmir
|
ALEXrunaway sırf bu kadar uzun bir yazı ile yorum yaptığın için bile sana yemek ısmarlayabilirim (İzmire Yolu düşerse haber ver Ismarlayım(Bu sözümü unutma))Bu arada burada kullandığım parantezler içinde bana "gramer dersi" verme lütfen. neyse........ Çok çok çok teşekkür banneri sırf olsun diye yaptım ayrıca site tamamen bittikten sonra da Designed by atik Yani "aha bunu ben yaptım" yazısının yerine de şirketimin logosunu filan koycam. ama dediğim gibi banner da takıldım aklıma fikir gelmiyor. Ve siteyi de yarına kadar bitirmiş olmam lazım. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |