![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2005
|
merhaba arkadaşlar. aslında çok basit bi iş gibi görünsede ne yaptıysam bulmadım. lütfen bana dblookcomboboxın her ekrana geldiğinde boş olarak nası gelir yardım ederseniz çok sevinirim. textine müdahale edemiyorum itemindexi yok şaşırdım kaldım
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Adanalı Üyelik Tarihi: 06/2005 Yer: İstanbul
|
DBLookupComboBox ile farklı bir db tablosunun bir alanını istediğiniz bir db de seçimlik olarak kullanabilirsiniz. Oradan seçilen değer kullandığınız db nin seçtiğiniz alanına kayıt sırasında yazılır. Probleminizi bu bağlantıları düşünerek incelerseniz sonuç alabilirsiniz.
__________________ Güce ve Geleceğe Güvenle... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Delphi 2005(upd4) - Delphi 2006(DeXter) ve yenilikler... | burhanmt | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 2 | 06/02/2007 02:27 |
| C# ve Delphi.NET | writeLine | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 4 | 02/11/2005 03:16 |
| delphi und Sql | GKN | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 5 | 14/04/2004 12:13 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |