![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004
|
merhaba uzun zamandır fikirlerinizi almadığımı düşünüyorum. 2. aktif web sitem olan http://www.oyunz.com a bakıp eleştirirseniz sevinirim. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| READ ONLY Üyelik Tarihi: 05/2003 Yer: MERSİN
|
Sitede uzunlamasına bir kaç çizgi olsaydı daha hoş olurdu. bu arada orada bulunan ayaklar kimin bilmiyorum ama kötü kokuyor. Ona bir çare bulunmalı + yep yeni oyun ve populer oyun için çok fazla sırlaa olmuş. eazaltılı p yerine oyunlardan 3-4 tanesini screen shot ını(Türkçesini bilmiyorum) koysam daha hoş olacak. + bir de logo. logo yok mu yoksa o ayaklar logo mu oluyo;? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004
| ![]() önceki tanıtımlarımda da sadelikden şikayet alıyordum. rengarenk tasarımları oldum olası yapamam sanırım bu yüzden sadeliği seviyorum. bu da öyle olmuş canlandırmak için birşeyler yapacağım. @mehmet ayaklar logo ![]() @cell oyunZ eywallah |
| | |
| | #8 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2005
|
* Logonun Ana Tema Olduğunu Zaten biliyoruz. Ama Sen Konu İle İlgisi Olmayan Bir Logo Yapmışsın ![]() * Sayfanı 770 Çalışmışsın ( Bu 800x600 İçindir. ) Fakat Bir Arka Plan Yada Sayfayı Ortalamadığın İçin Sağ Taraf Sayfayı Çok Boş Gösteriyor. *Yazı Stilin Kahverengi Üzerine Gelince Beyaz Olması Hiç Uymamış Ki Zaten Sayfa Arka Planı Beyaz. *Soldaki Satılık Kısmını Zaten Çok Abartı Buldum Bu Benim Kendi Şahsi Düşüncem. Ama Tek Kelimeyle Kendine Özgü Hoş Sade Bir Site Görünümü. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |