![]() | |
| | #1 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 05/2005
| www.manyaklarlokali.com Bir Kara mizah sitesi. sitenin üyeleriyle farklı olmak başlığı altında bir gruplaşma kurmaya çalıştık görüş we önerilerinizi bekliyorum Manyaklar Lokali Bazen Kendin olabilmektir, Bazen Herkesten Farklı olmak..! Dreamy |
| | |
| | #2 (permalink) |
| misafir
| Hee Hee , sitenin bu bölümü sadece kayıtlı üyeler içindir. .... Manyak olamazsın neşe bulamazsın sevgi bulamazsın ne yapsan ne etsen manyak olamazsın tatmin olamazsın aşık olamazsın kolay değil manyak olmak kolay değil rock n rollmak iyi akor bulmak eğer istiyorsan sen de koş, ara, bul, akıl sende... Biz Manyak doğduk. Manyak Yaşıyoruz. Manyak Ölecez... ..... sanırım bu illede üyelik tribi insanı manyak ettiği gibi ahlakınıda bozuyo... bu yüzden bakmadım kardeşim.. . |
|
| | #3 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 05/2005
|
kısmen haklısın kardeşim insanları illa üyeliği zorladığımızı biliyorum ama amaç üyelik tribi değil çok fazla üyem olmasından ziyade gurubumu genişletmek ama gel gor ki her üye manyak olmaya karar wermiyo işte ne kadar üye olursa içinden o kadar çok manyak çıkar diye düşünüyorum 400 üyeden 8 tane çıktığına göre sen düşün 2000-3000 tane üyem olması lazım amacımı gerçekleştirmek için Görüşlerin için teşekkürler |
| | |
| | #5 (permalink) |
| PHP Maniac Üyelik Tarihi: 07/2004 Yer: Bursa
|
nukeye güzel bi tema olmuş.
__________________ DO YOU BELIEVE IN LOVE AT FIRST SIGHT OR DO I HAVE TO WALK BY AGAIN ? Webogren.com Şebnem Ferah Fan |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Küçük ama çok etkili :) Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: İzmir
|
Stress Butonuna Basın Rahatlayın.... Daha çok basın daha çok stress atın... Not: Bu Butonda anlam arayanlar derhal siteyi terk etsin..! Bana baya baya baya bir tanıdık geldi. En azından ifadeleri degistirseydiniz fena olmazdi. Tasarim hos olmus ama renkler yoruyor sanki.. Basarilar..
__________________ İnsanın başına ne gelirse ya meraktan, ya da meraktan.. ![]() Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep. (Scott Adams) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |