![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2005
|
gazili ögrenciler için hazırlanmış paylaşım we bilgi portalı... ama gazili olmayan da giremiyo diye bi kaide yok tabii... www.gazililer.net |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
nuke güzel kullanamamışsın... Konuyla ilgili ama ilgisiz: ya karar verdim, bundan sonra nuke ile kurulmuş hiç bir siteye açıklama yazmayacağım. bu ne ya biz oturup kod yazalım millet günde 20 tane nuke sitesi tanıtsın ,yorum istesin. gücüme gidiyor valla!
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Küçük ama çok etkili :) Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: İzmir
|
Nuke, nuke' dür. Yorum? Ne yorumu Allah aşkına?
__________________ İnsanın başına ne gelirse ya meraktan, ya da meraktan.. ![]() Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep. (Scott Adams) |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2005 Yer: { 2316,2913,71 }
|
Nuke ile site yapan arkadaşlarımız, Footer'a, "©2005 Web-Turk Privacy Policy Created by Gazililer UnderGround TeaM" yazabiliyorlar.. Helâl.. Bir de Internet'in Tarihçesini yazıyorlar.. Yeter yahu.. Alıntı:
Utanıyorum.. Ceviz'deki mesaj sayımız böyle abuk sabuk sitelere yorum yazarak artacaksa hiç girmeyelim.. Böylelerinin amacıda mesaj sayılarını artırmak.. cappytoi: Bizde mi bıraksak kod yazmayı.. Niye yoruyoruz kendimizi? | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Alıntı:
en azından tatmin oluruz: "abi bak benim cms'yi kullanmışlar die" farkımızı böyle ortaya koyalım, ama yine de bundan sonra nuke ile yapılmış sitelere yorum yazmıyorum; çünkü gereksiz cidden
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| READ ONLY Üyelik Tarihi: 05/2003 Yer: MERSİN
|
ne yani amator olarak site kuracak diye çocukjlar programlamamı öğrenecek. bence nuke de olsa tum siteler yorumlana bilir. sizin siteye bakış açınmız neden hem programlama açısından oluyor anlamadım. Ayrıca yorumlarınızı bu kadarda değerli klan nedir ona da anlam veremiyorum. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2005 Yer: { 2316,2913,71 }
|
Mehmet: Arkadaşımız fikir ve yorumlarımızın değerli olduğunu düşünerek buraya yorum yorum yazmamızı istiyor olsa gerek.. Benim yorum yazma sebebim bu ve hürce fikirlerimi belirtebilirim değil mi? Bizden yanamısın ondan yana mı? Programlama tarafından bakmayıpta nerden bakalım sitede birşey yok ki? |
| | |
| | #8 (permalink) |
| onu.Я Üyelik Tarihi: 04/2004
|
Programlama ve Tasarımın büyük bir kısmı kendisine ait değil. Bu forumda başka neresine bakabiliriz acaba. İçeriğe mi? Eğer bir link bankası yapsaydık belki.. Ayrıca ceLL'in dediği gibi; kendisi bizleri değerli bulduğu için buraya koyuyor. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Alıntı:
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |