![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Shapka Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: KKTC
|
bu adamların hiç mi işi olmaz da bu irc ye gelip karşısındakini sinirlendirmeden bir saniye duramazlar ??? adamlar millet birbirinden faydalansın diye oraya toplu halde millet konuşsun diye kanala da yazmak gibi bir serbestlik koymuşlar illa gelecek o adam seni orda sinir edip gidecek. hatta kalacak daha fazla sinir edicek. iki gün sonra da bu adam gelip senden bişey isteyecek... insanları ne hale getirdi bu internet. nasıl olsa bu adam beni tanımıyo ben buna bir ayak üstü küfür ediim de keyfim yerine gelsin diyen adam dan memlekete ne hayır gelir !!! memleketi bırak bu adamın kendine ve çevresine ne hayrı dokunur ??? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Protesto bolumune gereksiz yere cevap yazan yoneticileri protesto ediyorum | Yns | Protesto | 0 | 30/01/2007 02:12 |
| Yeni sistemi protesto edenleri protesto edeni protesto ediyorum | umitiri | Protesto | 2 | 09/12/2006 02:24 |
| "Kürtçe Windowsu protesto ediyorum" diyen zihniyeti protesto ediyorum ve kınıyorum. | Xsender | Protesto | 0 | 12/07/2006 14:10 |
| Protesto bölümünde cevap yazma hakkının olmamasını anlamayanları protesto ediyorum | Zerzevat Adam | Protesto | 0 | 04/07/2004 01:11 |
| Protesto Bölümünü Dikkate Almayan Adminleri Protesto Ediyorum ! | Grafik | Protesto | 0 | 02/07/2004 16:09 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |