![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2005
|
merhaba arkadaşlar ben yaptığım eğitim cdlerine kopyalama yasağı koymak istiyorum ama bunu isterken çok mükemmel bir beklentimde yok açıkcası profesyoneller kırabilsin cdyi ama yeni yeni bil kullanan kişiler en azından kopyalayamasınlar en azından cdyi kopyalamak için biraz çaba harcasınlar kopyalama yasağı için lazer lock un en ucuz yöntem olduğunu okudum doğruysa tabi . sorum şu bu olayı nasıl yapabilirim lazer lock olayından bahsediyom. maliyeti nedir bunu cd kopyalarken kopyalayan firmamı yapıyor yoksa bu bir kodlamı yapılıyor yada daha basit bir yöntemn varsa dediğim gibi kusursuz bir şey aramıyorum bi yerde clone cd ile yasaklamada yapılabirdiye duymuştum böyle birşey varmı lütfen yardım iyi çalışmalar. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| youtube clone u kurdum yardım | arsızadam | PHP | 2 | 18/03/2007 15:53 |
| SATA Disk için Ghost Clone problemi | mgimadu | Windows | 3 | 22/12/2006 19:13 |
| meb'in chat yasağı? | javaaa | Internet | 22 | 31/10/2006 13:22 |
| Clone habeler ? | Euclides | Ceviz.net Hakkında | 1 | 14/10/2005 00:56 |
| kopyalama yasağı | ecta | Hayata Dair | 0 | 28/04/2005 21:05 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |