![]() | |
| | #3 (permalink) |
| Savaşan KuRT Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: Orta Asya Stepleri
|
tek cümle bu site ölüm
__________________ Şimdi beni ezenler, demek soyumu bilmez Bozgunun ardındaki mutlak toyumu bilmez Demek beni bilir de, deli huyumu bilmez Çin’de kırkbir çeriyle ihtilal yapan kimdi? |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2005
| Alıntı:
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
| READ ONLY Üyelik Tarihi: 05/2003 Yer: MERSİN
|
çok şükür bir ilgim yok. ben tarayıcıdan çıkan sonucu yazmıştım. nys gelelim goze batan kısımlara... 1. logosuz site eksik gibi gorunuyor. bence bir logo şart. 2. sitede kullanılan yazıların renkleri koyu olursa daha iyi okunacaktır. 3. anasayfada sadece mp3lerin sıralanması yanısıra birde Türkçe olsa ve bunların uzerinede site ile ilgili duyurular olsa(haberlerde olabilir). 4. toplistte bazı resimler açılmamamkta ve bu da göze çarpmakta 5. sayfaların ustunde bulan tabloları yatay 2 çizgisinin kesikli olması sitede olumsuz bir hava bırakmakta. 6. ingilizce bolumde hala cevirinin de tam olmadığı goze carpmakta 7. sağ tarafta js ile kayan tablo turkticarette alındığı siteye girilir girilmez anlaşılıyoır. en azından resim dosyalrını değiştirseniz daha iyi olur. 8. sitede herhangi bir mp3 indirmeye kalktım ama popup olduğu için ilgli arkadaşlar (adware)izin vermedi. Dieğer PC de denedim . açılan pencerede yine inglizce ve turkçe karışık bir durumdaydı. ayrıca türkçe karakterlerde sorun var (açılan popupta) kısaca notum 2/10 bu arada bu sitenin kodları size mi ait? diğer mp3 sitelerine gore sizin siteniz size gore yarışılabilir olmuş mu=? |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
Sen www.turkmekan.net e girdigine eminmisin? yandaki js turkticaretten olabilirde şarki indirirken herhangi bir popup pencere fln açilmiyor öbür yazdıklarında toplistler çizgiler fln bu dizayndır senin zevkine kalmış |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Küçük ama çok etkili :) Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: İzmir
|
" Dizayn & Programlama : İletişim - TurkMekan.NET™ All rights Reserved! " Burada anlatılmak istenen programlama ve tasarim bize ait, çalmayın çırpmayın mıdır? Eğer cevabınız evet ise ----> www.aspindir.com Eger cevabınız hayır ise ----> Size ait olan nedir? MP3'ler de baskasının neticede..
__________________ İnsanın başına ne gelirse ya meraktan, ya da meraktan.. ![]() Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep. (Scott Adams) |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| READ ONLY Üyelik Tarihi: 05/2003 Yer: MERSİN
| Alıntı:
| |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |