![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2005 Yer: { 2316,2913,71 }
|
Iyi günler arkadaslar. Daha önceden PHP ile web uygulamaları geliştiren bir firmada calisiyordum, ancak daha sonra baska bir firmaya gecmek zorunda kaldim ve su anda bir is aldik yani genis kapsamli bir is. Migros v.s. gibi büyük Marketlere program yazmak. Ben bu konuda sizlerden biraz bilgi istiyorum. simdi sizden, en dayanıklı veritabani ve en iyi, en pratik, en optimizeli, sorunları çabuk giderilen (debug'i kuvvetli) bir programlama dili önermenizi rica ediyorum. mesela PHP ile MySQL kullanıldığı zaman nasıl performans alıyorsak, sizce genis kapsamli (gunde 3000 kayıt girilecek) bir uygulama yazmak için hangi veritabani ile programlama dilini kullanırsak randiman aliriz. hepinize simdiden tesekkurler. Enson 23/04/2005 14:39 tarihinde wLy tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Debian GNU/Linux Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: /home/euler
|
insanların farklı kişilerden de görüş almak istemesinin neresi yanlış ömer? elbette fikir alışverişi olacaktır. kimsenin bilgi seviyesini ve yaptığı işin kalitesini bir tek soruyla yargılayamayız değil mi?
__________________ ...fear can hold you prisoner, hope can set you free !! |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
@omerbalyali: Elbette bu kadar büyük bir projeyi kalkıpta bir kişi yazacak değil. Ben bu programin sadece muhasebe modülünü yazıcam.. aslında bu kismi PHP ile yapmayı düşünüyordum ancak işin içine MsSQL girince performans alamayiz diye sizlerden yardim almayi düsündüm.. eger paylasma taraftari deilseniz yanitlamak zorunda deilsiniz. yine de tesekkurler. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Görüş alabilir ama bana konu hem inandırıcı gelmedi hem de eğer böyle birşey varsa bile bence önce yapabilirmiyiz diye düşünmeleri lazım. Ve sanırım sadece tek bir modülü yazacak kişi diğer programcılara uygun yazmak zorunda, programcılarda süperman değil herhalde ki tavsiye edilen dili hemen kullanabilsinler...
|
| | |
| | #7 (permalink) | |
|
omerbalyali: Benim düşüncem Borland C++ ile yaptıracaklarıydı. Böyle bir karar alacaklarını önceden bilemezdim herhalde.. Neyse sorunum çözüldü yukarıda da cevabımı verdim.. Yine de teşekkürler.. Alıntı:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| OOP Mania Üyelik Tarihi: 03/2003
|
Aslında dediğin projede optimizasyon performans yönetim gibi faktörler önemli ise bu projeyi tamamen Nesneye Yönelik yapmanızı öneririm. Çok faydasını göreceksiniz ama Nesneye Yönelik bilginizin olması gerekir yada daha önceden bu yaklaşımla uygulama geliştirmeniz çok yararınıza olur çünkü öğrenmesi ve adapte olması uzun sürebilir. Dil bakımından Nesneye Yönelik için C++ java yada C# kullanabilirsin ama MS-SQL için en uygunu C# ve açıkçası ben ilk etapta bunu öneririm. Hem hızlı hemde Tam nesneye yönelik geliştirebilirsiniz. Visual C++ a gelince veritabanı uygulamaları için Borland C++ kadar hızlı uygulama geliştiremezsiniz. Ve MFC ile yaparsanız borlandın VCL kütüphanesinden daha karmaşık bi yapıya sahip. Kısacası C# yada Borland C++ diyorum. Tabi bunları dilin özelliklerini iyi bilmeden fazla optimize ve performanslı bir proje yapamazsınız. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |