![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski toprak Üyelik Tarihi: 05/2003 Yer: TurKey
|
Elimizde bilsanın okul yönetim yazılımı var. bu program içinde sms modülü bulunmakta. bu modül belirtilen koşullara göre ilgili öğrencilerin velilerinin cep telefonlarına sms gönderiyor. mesela x tane öğrenci y tarihinde devamsızlık yapmış. program, bu öğrencilerin velilerine sms göndererek bilgilendiriyor... duyduguma göre Bilsa, Turkcell ile anlaşmalı imiş. Telsimden daha uygun fiyatlar aldık. Telsim ile anlaşarak onların Sms server ını kullanmak istiyoruz. ama öğrencilerimize ait verilerimiz bilsanın veritabanlarında tutuluyor. bir program ile telsim i kullanabiliriz. ama bilsanın veritabanındaki datalarımızı nasıl kullanacağız. ben bilsanın veritabanını incelemedim. ve hangi DB kullanılmış bilmiyorum. (diyebilirsiniz ki bir program yaz sms gönderme programı. bilsanın da vt sini kullanarak istedigin koşula uygun istedigin kişilere sms gönder vs..) konuyu detayı ile yazıp ne yapılabileceği konusunda sizin de fikrinizi almak istedim. yardımlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar...
__________________ Güçlü bir TÜRKİYE için önce güçlü bir TÜRKÇE! |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
turker teşekkür ederim asıl sormak istediğim SMS programı almak vs.. değil. bunu ya kendim yaparım ya da dediğim gibi bi yazılım alırlar. asıl mesele bilsa nın DBsindeki verileri nasıl kullanacağımız.. bilsa hakkında bilgisi olan var mı bu konuyu acmamın sebebi yukarıda da dediğim gibi böyle bir problem var bu konuda ne yapılabilinir diye görüşlerinizi almak.. sağolun...
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
| http://www.bilsa.com.tr/default2.asp , Bize ulaşından sorabilirsin. Kullandığı database'i bilmeden kimsenin sana yardımcı olabileceğini zannetmiyorum, Kullanıdığı database'i bir tane yeni kayıt gir, Bilgisayardaki tüm dosyaların listesini al, Tarihe göre sıralattır en son değiştirilen dosya database'dir buradan anlayabilirsin.
| | #7 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2002 Yer: İstanbul
| Alıntı:
Başlat -> Bul -> Dosya ve Klasörler -> *.* Enter.... Konu Dışı.....: Arkadaşın dediği gibi access kullanıyorsa, Sms başına 80,000 + Kdv'den ben de gönderebilirim. Ek olarak 100 usd 'da sistem'i yazarım
| | #8 (permalink) |
|
yahu hiç aklıma gelmedi ben de diyorum tüm dosyaları nasıl listeleteceğim.. yildiz . yildiz hehehe.. demek bilsa DB = access eyvallah çok sağolun...
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2003 Yer: Samanyolu Galaksisi
|
Bilsa DB dosyaları şifrelidir. Erişemezsin. Bir şekilde şifreyiyi kırarak erişilirse ve bu anlaşılırsa, okul yöneticileriniz mahkemelik olur. Bilsa bu işi ciddi bir şekilde takip ediyor.
__________________ Yüzüklerin efendisi söz konusu olduğunda insanlar üçe ayrılır; okuyanlar, okuyacak olanlar ve ben. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |