![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: Çorum
|
arkadaşlar elimde 1 javascript var. büyük kutucuga 100 karakter yazılması lazım. ama yazı yazanlar yazmasalarda olur. sizden ricam şu; mesela kullanıcı 10 karakterlik yazı yazdı diyelim. kalan 90 karakterin otomatik olarak "boşluk" karakteri ile dolmasını isityorum. yani sonuçta 100 karaktere tamamlanması lazım. nasıl yapabilirim? çok teşekkür ediyorum. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2004 Yer: İstanbul - Fatih
| maxlength=10 dersen zaten 10 karakterden fazla giremez. girdigi bilgilerin sadece tam sayılardan olusmasını istiyorsanda Kod: <script>
function numberControl(e)
{
if(!((e["keyCode"]>=48) && (e["keyCode"]<=57)))
e.returnValue = false;
}
</script>
<input onKeyDown="numberControl(event)"> |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: Çorum
|
yok hayır bunu kastedmedim. 100 karakterlik kutucugum var. 100 karakteri doldurmam lazım. yazı yazıldıktan sonra kalan karakterlerler otomatik olarak bosluk ile dolsun diyorum. mesela; 1 mesaj yazılacak. maximun 100 karaktere kadar yazılması gerekiyor. burda problem yok. "merhaba" yazdı diyelim 7 karakter harcandı. geri kalan 93 karakterin "submit" dedikten sonra otomatik olarak "bosluk" karakteri ile dolmasını istiyorum. seri şekilde konusmak için smasherz87@gmail.com teşekkürler. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
<script language="javascript"> str100 = " ......."//100 karakter uzunluğunda... </script> <input type="text" onblur="this.value+=str100.substr(this.value.lengt h)"> <!--!!!--> dene.
__________________ Ceviz Viki | Vikipedi | VikiKitap | VikiKaynak | VikiSözlük | VikiSöz | Wikipedia | Wikibooks Enson 04/03/2005 17:39 tarihinde anov tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: !!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 03/2005 Yer: /usr/ports
|
Bazen forumlarda konu açarken konu ba$lığı olarak "Bilmiyorsanız yazmayın" diyorlar onları kınıyordum ama smasherz gibi yapanlar olunca da onlara bir$ey diyemiyorum smasherz gibilerine de diyecek söz bulamıyorum..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |