![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Bursa Üyelik Tarihi: 02/2005 Yer: Bursa
|
Ben tablonun bir alanına grafik kaydettiriyorum. Bir süre hiç sorun çıkartmadan çalışıyor. Ama bazen bu alanlara ulaşamıyorum. Ulaşmaya çalışınca "BLOB has been modified" diye uyarı veriyor ve girdiğim bütün grafikleri silmem gerekiyor tabloyu kullanabilmem için. Bunun nasıl bir çözümü olabilir?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| mysql tablolarında index tazeleme | mikailornek | Veritabanları & SQL | 1 | 22/09/2006 14:00 |
| CHM dosyaları | o-z-a-n | Windows | 6 | 20/03/2006 22:49 |
| .DAT dosyaları | mahmur | Flash / Director / Swift 3D ... | 1 | 18/01/2006 00:57 |
| .dat dosyaları | mahmur | Photoshop / Corel / PSP | 1 | 17/01/2006 23:44 |
| Resimler ses dosyaları görüntü dosyaları .... | ay_danscisi | Site Yorum | 0 | 22/02/2005 16:57 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |