![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2005
|
arkadaşlar benim elimde java dosyaları var ve bunları derlemem gerektiğinisölüyor bende webte arama tarama yaptım okudum bişeyler örendim j2re1.4.2_07 versiyonunu kurdum program filesin içine kuruldu ben okuduklarımda sitelerde msdosta javac dosyaadı.java şeklinde yazıyo ama bu versiyonda javaw olarakmı geçiyo javac dosyası yok çünkü? şimdi javayı daha iyi bilirsiniz benden 6 tane java dosyası var This code only works with JAVA 2!!! ---------------------------------- If you dont know java and still want to use this code.. ------------- Java files are not script and need to be compiled. To compile java files you use javac filename.java To run java files you use java filename How to create and sign jar's with certificates ---------------------------------------------- keytool -genkey -alias signFiles -keypass kpi135 -keystore susanstore -storepass ab987c jarsigner -keystore susanstore -signedjar schat.jar chat.jar signFiles You will be prompted for the store password (ab997c) and the private key password (kpi145). keytool -export -keystore susanstore -alias signFiles -file SusanJones.cer bunlar yyazıyo bende bunu nasıl yaparım anlamadım sizler yardımederseniz yapmaya çalışıcam sayenizde javanın nasıl bişey olduğunu anlıycam ben bi deneme yaptım derleyeceklerimden birini bin klasörünün altına attım msdosta bin klasörüne geçtim javaw dosyaadı.java yazdım bi hata verdi windows error penceresi açtıbitane Java Virtual Machine could not find the main class. program will exit diyehta verdi sadece javayı kurdum bu başka herhangi bir şey daha kurmam gerekiyomu arkadaşlar mümkünse bi yardımcı olun bana herkeze ii çalışmalar ne biliyosanız paylaşın rica arkadaşlar Enson 04/03/2005 02:18 tarihinde cryz tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
teşşekkürler ark yannışlık olmasın diye bi soruyım yinede autoexec batt a ekledim path=C:\Program~1\Java\jdk1.5.0_01\bin bu path dan önce SET filan yazmama gerek yok değilmi ? gerek yoksa şimdi kullanıma hazır durumda nasıl yapacağım konusunda yardımcı olurmusun şimdi ark üst tarafta yazdım kolay gelsin ar k |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
myss ilgi için teşekkür senden başka kimse cevap vermemiş neyse ben programın kurulumu filan herşey hallettim şu anda açabiliyorum java dosyalarını faket şu readmede compile edicem hepsini yani şu readmede yazanların nasıl olucağını anlatırmısınız program kullanıma hazır vaziyette sadece şu readme kaldıı yapılcak anlatırsanız sevinirim keytool filan anlatıyoo oralarda neden bahsettiğini bilmiyom bu arada ben javacreator kurdum bununla daha kolay oluyomuş meğersem java dosyalarını compile edip excute edince msdos penceresi açılıyo biraz bekleyince java dosyasının görüntüsü çıkıyo karşıma |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |