![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 12/2004
|
Bazı sitelerde frame'in arka bölümünde bir zemin olmasına rağmen scroll bar'ı kaydırdığımızda sadece yazılar hareket ediyor ve arka planda değişiklik olmuyor. Bunun nasıl gerçekleştiğini öğrenebilir miyim? Birkaç kez yapmayı denedim ama başaramadım. Bu işin tekniği nasıldır? Yardımcı olursanız sevinirim... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ®O©K.E®dem Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: İstanbul
|
<body bgproperties="fixed" background="resim.jpg">
__________________ Now, it is time to see how you died... Remember the death is not the and; but only a transition... www.KareKup.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 12/2004
|
Teşekkürler verdiğiniz kod çok yardımcı oldu. Edit: Az önce sorunun Internet Explorer'da hallolmasına rağmen Firefox'ta devam ettiğine dair bir mesaj atmıştım. Biraz araştırdım ve Firefox'taki problemin aşağıdaki CSS koduyla çözülebileceğini buldum. Belki ihtiyacı olanlar vardır diye kodu buraya ekliyorum: body { background-image: url(resim.jpg); background-attachment: fixed; } |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 11/2005 Yer: ist
|
onu anlamadim? .. baska bisey sorucam ; bi sayfam var içindede uzun yazi(sarki sözleri) olan bir iframe var... sayfamda sarki isimleri olan linkler var diyelim .. mesela ne yapmaliyimki sarki ismine basinca direk framenin içindeki sarkiya gitsin frame scroolu?
|
| | |
| | #8 (permalink) |
|
istedigim örnek burada var.. http://sebnemferah.4mg.com/sarkiana.htm ama benim sarkilarim sayfanin icindeki framede bunu nasil yapmaliyim? |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
ben bu sekilde buldum arkadaslar nasil yapildigini merak eden varsa diye buraya asiyorum... (bende sayfa içinde ifareme oldugu için benim isime yaramadi) Bilen varsa yazsin nolur... <HTML> <HEAD> <title></title> <meta content='Microsoft Visual Studio .NET 7.1' name='GENERATOR'> <meta content='C#' name='CODE_LANGUAGE'> <meta content='JavaScript' name='vs_defaultClientScript'> <meta content='http://schemas.microsoft.com/intellisense/ie5' name='vs_targetSchema'> </HEAD> <body bottomMargin='0' topMargin='10' rightMargin='0' ms_positioning='GridLayout'> <p><a href="#_git_A"> simarik</a> </p> <p><a href="#_git_B"> özledim</a> </p> <p><a href="#_git_C"> iyi geceler</a> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <TD height="20"><a name="_git_A"></a> simarik <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <a name="_git_B"></a> özledim <p>Sarki sözlerim Sarki sözlerimSarki sözlerim Sarki sözlerim</p> <p>Sarki sözlerim Sarki sözlerimSarki sözlerim Sarki sözlerimSarki sözlerim Sarki sözlerimSarki sözlerim Sarki sözlerim</p> <p>Sarki sözlerim Sarki sözlerimSarki sözlerim Sarki sözlerim</p> <p>Sarki sözlerim Sarki sözlerimSarki sözlerim Sarki sözlerimSarki sözlerim Sarki sözlerimSarki sözlerim Sarki sözlerim</p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p><a name="_git_C"></a>iyi geceler </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> </body> </HTML> |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |