![]() | |
| | #1 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
arkadaslar elimden uzun zamandir rafta bekliyen bir java2 kitabi var hani vakit olursa bir ara java'yapicaktim simdi java 5 geldi o kitaplara java bilgimi pekistirsem. java5 ile calismaya kaltigimda abondone olurmuyum? umarim yeni java5 ile benim kitaplar ucurumlar yoktur hani okadar para verdik yüzüne bakamadim dahaden
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2004
|
Bişeycik olmaz merak etme... Bikerem java5 zaten java2'yi destekliyor. Yani java2 kodu'nu java5'te çalıştırabilirsin. Java 5 sonuçta yeni bi teknoloji değil.. Benim gördüğüm kadarıyla biraz sanki C'ye donuş varmış gibi geldi.. Java 5'i incelemiş arkadaşlar varsa buraya yenilikleri ve farkları yazarlarsa müthiş olur yani.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Matafleur Üyelik Tarihi: 02/2003
|
degisikliklerin neler oldugunu gormek istiyorsaniz asagidaki pdf e gozatmanizi oneririm.. core_eye in dediginden biraz daha fazlasi var.. http://www.vircon.com/events/j2se50-fcs.pdf (357 KB, 78 Pages) sevgi, saygi.. _DD_
__________________ if u wanna fuck with the eagles u've gotta learn 2 fly |
| | |
| | #5 (permalink) |
| . Üyelik Tarihi: 10/2003
|
Eğer Tiger'ın java olduğu söylenmese atası java olan bir başka dil çıkarmışlar derdim herhalde. Sürümde bu kadar değişiklik yapılması hoşuma gitmedi.Önceki versiyonlarda yanlış çalışan bir metotdu deprecate edip yerine başka bir metot çıkarıyorlardı.Veyahut bir pakete bir kaç yeni class ekleniyordu.Bu sürümde dilin kimyasıyla oynamışlar. Bu bence burada kalmaz ve ancak bir sonraki sürümde dildeki bu dalgalanma satüre edilecektir. Ben ancak 2005'in bahar aylarında kullanmaya başlarım.Daha oturmadı çünkü. 1.4 ile devam. |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
javadaki bu yenilik esintileri hizli bir sekilde büyümeye basliyan c# korkusundan kaynaklaniyor olsa gerek. java 2 cikacagi dönemlerde java'nin köklerine kadar inen yenilikler yapilacagi hatta bu yeniliklerin javayi hizlandiracagi söyleniyordu. hulasil kelam söylendigi gibi cikmadi. c#'in söyle bir avantaji önünde canavarlar gibi java var ve dolayisliyla gelistiriciler javayi ister istemez önek aliyorlar ve javanin gelistirilmesindeki yapilan hatalara düsmemeye calisiyorlardirlar.( umarim )herseyin ilkinde istenmeyen teknik hatalar olur. umarim java ileriki versiyonlarinda üzerindeki kamburlarin hepsini sirkeler bu java kullanicisi programmcilari rahatsiz etsede. ve umarim bunu 1 yil icinde yapar cünki önmüzdeki sene yüksek ihtimalle javaya belki c# basliyacagim
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
javanin api amcalari halalari yokmu onlar $e ettiremiyorlar mi? dediklerini?
__________________ www.fatihgenc.com | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |