![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2004
|
merhaba arkadaşlar. sıfırdan java öğrenmeye karar verdim. daha önceden programcılık deneyimim var. c ve php biliyorum. aynı zamanda nesneye yönelik programlama mantığını biraz bilmeme rağmen hiç bir nesneye yönelik dille program yazmadım. çok az bir delphi ile uğraşmışlığım var. sıfırdan java ya başlamak için türkçe olarak hangi kitabı önerirsiniz? ya da bu konuda önerebileceğiniz ingilizce kitap varmı? ve bu kitaplardan bedava olanlardan elinde olan varmı? ben türkçe kitap olarak altuğ b. altınbaş'ın papatya yay. dan çıkan kitabını düşünmüştüm. önerileriniz, tavsiyeleriniz? saygılar... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2004
|
Gercekten cok iyi bir referans ayrica softcopy si bedava , basarilar. http://www.mindview.net/Books/TIJ/ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| JAVA öğrenmek istiyorum. Başlangıç için neler önerirsiniz? Kitap / Site / Program ? | Sedat Atif | Java / JSP | 29 | 01/11/2007 04:33 |
| Kitap önerisi | etuschX | Python / Zope | 2 | 10/03/2007 10:07 |
| ASP.NET & C# Kitap Önerisi | Magic2Melody | ASP | 16 | 04/07/2006 12:53 |
| Visual Studioda Asp.net kullanmak için Kitap Önerisi | opskn | ASP | 6 | 27/07/2005 22:35 |
| kitap önerisi | fatihhayri | ASP | 1 | 12/11/2003 16:51 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |