![]() | |
| | #2 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Okuruz evelallah ![]() Türkiye'de iken ençok Atlantis okurdum yani Martin Mystrè. Süper ama burada yok Gerçi okumadığım yoktu çizgi romanlardan listeyi bir sıralarsam konu uzar kalsın en iyisi
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fatal Error Üyelik Tarihi: 06/2002 Yer: Sweden
|
Ben okumam hicbir zaman cizgiroman okumayi sevmemisimdir
__________________ www.gurdesign.com |
| | |
| | #9 (permalink) |
| PC PC Üyelik Tarihi: 07/2002 Yer: Adana
|
Çizgiromanların hemen hemen hepsini okurdum Tabi bazılarını diğerlerine göre tercih ederek. En çok beğeni ile okuduğum cizgiroman ise Conan dı. Conan ı diğer çizgi romanlardan ayıran her bir karesi sanat eseri olan çizimi ve dünya çapında tanınan usta çizerleri (Alfredo Alcala, Ernie Chan, John Buscema) ayrıca fantastik öyküleri ile Roy Thomas. .. bkz. E. Chan ve A. Alcala çizimleri John Buscema Bir aralar da "Kedi Kız" a takılmıştım ii gidiyordu ama sanırım türkiyede sadece 2 bölüm çıktı.Kedi Kız (orijinali Cat Claw) Yugoslavyalı çizer Bane Kerac'ın eseriydi ama iç savaş çıkınca sanırım çizmeyi bıraktı yada başına bir iş geldi Hikayesi fena diildi çizimde orta sayılırdı ama kedi güzeldi ![]() Şimdi düşündümde, yıllardır bi kare bile çizgiroman okumadım
__________________ Merak Kediyi Öldürürmüş Enson 18/11/2002 12:59 tarihinde CrazyCat tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Hınzır Kedi Üyelik Tarihi: 05/2003 Yer: İç anadolu Bozkırları
| Yok Kedi Kız (Cat Claw 7-8 sayı kadar çıkmıştı türkiye7de Sonra evet iç savaş dolayısıyla çıkamayacağı söylenmişti ama bu ne kadar gerçekti bilinmez. Çünkü satışlarının iyi gitmediğini biliyorum ![]() Ben hala çizgi roman okuyorum. İlk çizgi roman okumaya başladığım (1987-88 gibi) yıllara göre şu anki durum çok daha iyi. Malum o dönemler artık yenin yayınlar pek çıkmamaya daha çok tekrarlar yayımlanmaya yayıncılarca ellerindeki ciltler birleştirilip kalın ciltler halinde satılmaya başlanmıştı. 1995 sonrası başlayan hareketlilik bu gün hala devam ediyor. Bakınız mesela bu ay içerisinde yayımlanan çizgi romanlar: http://www.resimliroman.net/cryayin/index.html Dahna ziyade İtalyan ve Amerikan yaıpmları yayımlansa da araya tek tük Fransız yapımları da ekleniyor. Zaman zaman Türkçe çizgi romanlarda çıkıyor ![]() Gerçi bir süredir düzenli olarak yayımlanan Karaoğlan'lar var |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |