![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2004
|
arkadaşlar bir sorum daha var mdf uzantılı database ler hangi programda hazırlanıyor ben genelde mdb uzantılı dosyalar la çalıştımda bunun hangi programda oluşturuldunu bilirmiyorum nede hangi komutların kullanıldını ondan yazdıgım komutları yarısı çalışmıyor. bana yardımcı olabilirmisiniz
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Luke is back... Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: ../Dark_Side
|
Mdf uzantısı bildiğim kadarıyla SQL Server'ın ana veri dosyalarının uzantısıdır. SQL server her veritabanı için bir ldf bir mdf uzantılı dosya oluşturur.
__________________ Do or do not. There is no try. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Microsoft Data Base (Access) Kullanimi - ? | Kolera | C / C++ | 7 | 20/02/2006 10:53 |
| D base ile Stok takip programı ve fatura modul çıktısı | Gurhan | Veritabanları & SQL | 1 | 23/06/2005 17:17 |
| c++ builder ve data base | sovalye | Veritabanları & SQL | 0 | 10/11/2004 23:20 |
| Hepsini bir dosyada toplamak ve istenilene erişmek, Quake'in base.pk3'de yaptığı gibi | Sedat Atif | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 3 | 18/07/2003 18:13 |
| Data | Sahin | Hayata Dair | 10 | 02/10/2002 21:45 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |