![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2004
|
Arkadaslar benim bir sorum var. Simdi 3 tane .dbf uzantılı dosya var bende vb kullanarak bu 3 dbf dosyalarından bana gerekli olan kısımları (mesela 1.dbf ' den "adı" 2.den "soyadı" 3.den "numara" gibi) alıp baska bir boş dbf dosyasına kaydetmek istiyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Bazı Sitelerdeki Hiçbir Yazı Nasıl Kopyalanamıyor? Nasıl Kopyalamayı Engelliyorlar? | SanaLSorunlarım | Web Tasarım | 9 | 28/06/2008 02:27 |
| Tablonun kayıt sayısı en hızlı nasıl şekilde nasıl alabilirim? | syperusta | Veritabanları & SQL | 3 | 19/11/2005 13:35 |
| Call of Duty Oyunu Demodan Nasıl Tam Sürüme Nasıl Çevrilir? | seramist | Oyunlar | 1 | 28/04/2005 12:29 |
| Herhangi bir programı systemtray'a nasıl alırız veya nasıl gizleriz? | eslem1 | Windows | 7 | 21/06/2004 01:36 |
| Internetten satış yapan siteler nasıl çalışır ve nasıl böyle bir sistem kurabiliriz? | Sedat Atif | Internet | 8 | 14/07/2003 23:47 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |