![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2004
| www.gazi.bel.tr arkadaşlar belediyeye yaptığım bu siteyi begeninize sunuyorum
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Hipokondriyak Üyelik Tarihi: 06/2004
|
logo'daki yaziyi biraz daha büyüt en iyisi.. heryer resim olmus gibi duruor, resimleri ortadan kaldirip genellikle yazi haline getir.. alt tarafida bos birakma oraya bisiler koyarak footer koy. yani kapansin. Eline saglik görünüs olarak hos duruyor. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| misafir
|
Online bağlatı olabilmenin yolu nedir.. Bu online bağlantısı mevzusu ne anlam taşır mevzuat neler ister neleri gerektirir.. . Online ile ofline arasındaki farkı çözerken yada manayı ayırt ederken bu bağlantı reaksiyonunu insanlar acaba bir video kamera ilemi izler, izletir.. yoksa bunu işaret dili ile anlatırkan video camera ilemi izah eder.. . yahu bu video kameranın markası ve çözünürlüğü nedir, ne kadardır, bizim buna karşılık bağlantı hızımız ne olmalıdır..hakkaten merak ettim bab.. . Ayrıca ve 'bence' metin tasarım ve yazılım ve hatta dilbilgisi eksikliğin var.. dikkat etmek lazım.. metrekareye düşen yağmur oranında ağaç ihityacı var bu memleketin hele hele istanbulun.. . hele hele bunca büyük işler yapması gereken bir sitede ise metrekarene düşen resim kadar metine ihtiyacın var ki bunuda puntoların değerini yükselterek kurtaramazsın... Hoş hoşş.. ancak boşş... naturelliğin gölgesi bile yok denecek kadar boşş... sanki ne bulunursa koyulmuş demeyelimde... yakıştırılmaya çalışılmış gibi bir durum söz konusu.. . bence sil baştan yeniden yapılmalı... Belediyenin fen işlerindenmi yardım alırsın, bunca arkadaşların söylediği eksikliklerimi kaâle alırsın bilmem ama bir an önce sıkı bi fizibilite ve keşif çalışması yapıp iyi bir tasarım tutturmalısın.. . derim ben.. sen ne dersin bilmem ama emin ol kendine dersin.. . muckkks... saygılar... |
|
| | #7 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2004
|
öncelikle eleştiriler için teşeküür ederim hazır templade gelince bir yerde gordum hosuma gitti benzerini yaptım sitenin boş olmasına gelince arkadaşlar yönetilebilen bir site yapmanın en büyük sorunu kullanıcının yönetememesi ama alışacaklar nitekim aynı belediyeye birde haber portalı hazırladım www.gazihaber.com oda başta öyleydi (bu templade değildir) ama eleştirilerinize katılıyorum online bağlantıya gelince IP camera ile belediyeye online bağlantı yapılacak şu sıralar borç sorgulama işini yapıyorum sonra ona gelecek ama bilmiyorum belkide tasarımı komple değiştiririm bu arada linklere bakarsanız aslında baya bir şey var sitede yani ben diğer belediye sitelerine baktım geneli anasayfayı şişirmiş gerisinde fazla bir şey yok ama dedimya işin programlaması bitsin belki tasarımı değiştirebilirim
|
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Standartın Dışı Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: Ankara
|
Renkler çok güzel (menü başlarındaki) Bir kamu (özellikle belediye) göre sanki biraz ağır olmuş, fazlalık gözüksün, kalabalık gözüksün fikri güzel ama çok parçalanmış duruyor, Aslında (bence) kamu kuruluşlarına ait siteler tnn.net tarzı olmalı. Alıntı:
__________________ Pencereden bakan dışarısını görür. Pencereye bakan ise camın kirini. Enson 10/11/2004 13:29 tarihinde hakansor tarafından düzenlenmiştir.. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 07/2004 Yer: İstanbul
| Alıntı:
Benzeri değil, Templatemonster'in 1062 nolu template'i gerçi şu an kaldırmışlar siteden ama, önemli değil. Ama iyi bir template uygulaması. Sonuçta bunu sırıtmayacak şekilde düzenlemek de bir başarıdır. Sen yine de template kullandım dersen daha doğru bir yaklaşım olur | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |