![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 11/2004
|
cep telefonlarınızdan http://wapcep.com adresini ziyaret ederek günümüzde bedava wap sitesinin azaldığı dönemde cep telefonlarınız için bir çok içeriğe bedava olarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca web sitemizdende şimdilik 1044 tane bedava polifonik melodi donwload edebilirsiniz diğer içeriklerde web sitemize yakında eklenecektir http://www.wapcep.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 11/2004
|
bir oyun ortalama 64 kb 2 oyun 128 kb yapar turkcell kontorlu hatlarda 10kb 1 kontor 128 kb 13 kontor yapar siteye bağlandığınız zamanda her sayfa çağırmanızda veri alışverişine dahil edilir yani bir sayfa ortalama 3 kb en az 10 sayfa çağırmışsanız buda 3 kontor yapar yani 50-60 kontorunuzun gitmesi normal değil o yüzden size turkcellde %30 a varan indirimi söylüyorum erişim noktası: internet ana sayfa: herhangi bir wap sitesi kullanıcı adı: boş bırakılacak şifre: boş bırakılacak ip adresi: 217.115.141.136 (wap sitemizde daha fazla ip adreside mevcut bu ip en güzeli ve sorunsuz olanıdır... ayrıca bu başlığı öncedende açmıştım ama arama yaptım galiba silinmiş o yüzden yeni bir başlık açtım yoksa öncekinden devam ederdim yine sitemizde türk wap siteleri arasında bir ilki gerçekleştirdik eğer wap siteniz varsa hit kazanmak için toplist sayfalarımıza üye olabilirsiniz. yeniliklerimiz son hızla devam edecektir. Unutmayın wapcep.com bir efsanedir övünmek amacıyla söylemiyorum ama türk wap siteleri arasında domaini yaygınlaştıran ve diğer sitelere domaine geçme konusunda ilham olan bir sitedir. herkese teşekkürler |
| | |
| | #6 (permalink) |
| chosen Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: zion
|
ama rica ediyorum böyle gidin. 3355 miş , 2378 miş turkcellmiş telsim miş sakın yapmayın. çünkü günlük belli bir hitin üzerinde kazanan kişiler , hemen türkcell , logizmo gibi şirketlerce kapaklanıyor. siz bu oluşum içine girmeyin , sitedeki reklamlardan bile para kazanırsınız. sadece sabredin diyorum. ayrıca programlamanız iyi ise , polyphonicringtonez.com sitesindeki gibi Id ile download sistemini yaparsanız sizden kralı olmaz.
__________________ ¿mlech version9 - hiperaktivist canlı doku |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| FirstLady Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: shiftdeleted trash
| Alıntı:
__________________ Joomla - WordPress - Drupal - phpBB -Coppermine | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| taşkın cevizci Üyelik Tarihi: 11/2005 Yer: İzmir
| Alıntı:
__________________ .:: Kaya Tırmanışı ::. | |
| | |