![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2003
|
Bilindiği gibi bankalar kredi kartlarını pazarlamak için yeni yeni teknikler geliştirirler, bu konuda uzman olan türk bankalarının banka kapısı önüne birini görevlendirerek kredi kartı pazarlama yöntemini etik bulmuyorum ve bunun çağımızda utanç verici ülkemizin prestijini alçaltıcı bi durum olarak değerlendiriyorum. Not: Kapı önünde görevli arkadaşlarında bu durumdan ne kadar utandıklarını yüzlerinden rahatlıkla okuyabilirsiniz. Bence bu tür saçma salak uygulamaların kaldırılması gerekli... Özellikle sık kullandığım yapı kredininde bunun yapmasından nefret ediyorum. bi ara ideal kart veren banka ismi aklıma gelmiyor çanta dağıtıyordu. off off avrupa birliği diyoruzda hiç hazır değiliz hiç.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Kredi Kartı Olayı için yardım arkadaşlar... | programcimusti | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 17 | 21/02/2007 22:02 |
| Kredi Kartı Ödemesinin Alışveriş Sistemine Entegrasyonu | metalstein | PHP | 2 | 23/12/2006 20:43 |
| Müşteri kredi kartı bilgileri | 1a | ASP | 7 | 08/12/2006 21:27 |
| Kredi Kartı Önerisi | Ömer | Hayata Dair | 3 | 11/02/2006 16:22 |
| Kredi kartı | pekun | Hayata Dair | 44 | 30/05/2005 17:01 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |