![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Ceviz Sever Üyelik Tarihi: 05/2004 Yer: Samsun
|
Uzun bir aradan sonra md-center a yeni bir tasarım yaptım ama şu an ara sayfalarçalışmıyor sebebi burdan alacağım eleştirin tasarımın üzerinde etkili olabileceğinde siteye bi bakıp her türlü eleştiri yaparsanız sevinirim www.md-cetner.com
__________________ e posta / msn : Umutahmet@hotmail.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Standartın Dışı Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: Ankara
|
Bu sayfayı görme yetkiniz yok Verdiğiniz kimlik bilgilerini kullanarak bu dizin ya da sayfayı görme izniniz olmayabilir.
__________________ Pencereden bakan dışarısını görür. Pencereye bakan ise camın kirini. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Ceviz Sever Üyelik Tarihi: 05/2004 Yer: Samsun
|
tamamdır upload oldu www.md-center.com
__________________ e posta / msn : Umutahmet@hotmail.com |
| | |
| | #6 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
index.jpg <!--Fireworks MX 2004 Dreamweaver MX 2004 target. Created Sun Oct 31 17:50:49 GMT+0200 (GTB Standart Saati) 2004--> Abi biraz html, css falan kodlasaydınız.
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Hüseyin Karagöz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Frankfurt
|
Çok sığ olmuş... göze hitab etme noktasında büyük sıkıntı var. Sayfa gereksiz yere aşağı kayıyor. Web Solutions etiketi çok ağır altından kalkabilirmisin.. -tasarım gerçekden çok kötü değiştirmeni öneririm ek: -Software Developer buda ağır bir etiket.
__________________ Huseyin Karagoz HUKA DESIGN STUDIO / Frankfurt / DE Web Url :http://www.hukadesign.de |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Hipokondriyak Üyelik Tarihi: 06/2004
|
1. tasarimciyim diye gecinen bir insan böyle bir site yapmaz. 2. bu siteyi fireworks yerine normal css ile yapabilirdin ve daha güzel olurdu.. 3. hic bir tasarimci böyle basit bir logo yapmaz. 4. kullanilan fontlarin hic bir zevki yok. 5. 10 uzerinden 0. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| chosen Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: zion
| Alıntı:
şimdi o kadar dizaynları eleştiriyorsun. o kadar güzel dizaynlara olmamış kötü şunu kullan bunu kullan diyorsun. bende senden 10/10 tasarımlar bekliyorum haliyle. e çünkü profesyonel gibi gözüküyorsun. ama şu tasarımdan sonra profesyonel olmadığını düşünüyorum. Kendi dizayn stüdyonu açıyorsun ama kendi dizaynın çok vasat.
__________________ ¿mlech version9 - hiperaktivist canlı doku | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |