![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2004
|
Merhabalar... Web tarayıcı yazdım. Fakat tarayıcıda açılan sayfa yeni bir pencereden açılacaksa benim yazdığım programdan değilde yine Internet Explorer den açılıyor. Fakat ben yeni pencereden açıldığında açılan yeni tarayıcınında kendi yazdığım tarayıcı olmasını nasıl sağlayabilirim. İlginiz için teşekkür ederim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| yeni pencere sorunu | medusa | Javascript / DHTML / Ajax | 5 | 08/02/2006 16:27 |
| Yeni pencere ama pop-up değil | thelordie | Web Tasarım | 7 | 22/01/2006 06:02 |
| Yeni Pencere Açmak | emirci | Javascript / DHTML / Ajax | 8 | 13/09/2005 10:53 |
| web tarayıcıda yeni pencere | yesilce | Visual Basic | 1 | 09/11/2004 21:43 |
| yeni pencere açamıyom | sokrates | Web Tasarım | 4 | 19/08/2002 14:03 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |