![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 06/2004
|
env komutunun option'larını görmek için env --help dediğimde env [-i] [name=value] ... [utility[argument...]] bu ifade ile karşılaştım... burdaki [name=value] ne anlama geliyor ... açıkcası ne işe yarıyor ? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
env bilgidim kadariyla bash Path üzerindeki herhangi bir programmi calistirmak icin kullanabilirsin mesela diyelimki faz edelimki bir python sctip yazdin ve arkadasina yolladin arkadasindaki dagitimda python bin datasi tam olarak nerde bilmiyorsun. sorun degil bu alanda yeni ürünümüz env size yardimci olacaktir scripttinimizin BA$INA /bin/env python yazdikmi sorun cözülnüs olur
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| C++ ile ilgili yardım! | beneynaa | C / C++ | 1 | 27/02/2007 23:52 |
| asp ile ilgili yardım? | birizbiz | ASP | 2 | 13/12/2006 22:42 |
| C'de return komutu ile ilgili | ntxsoft | C / C++ | 4 | 06/11/2006 00:22 |
| Tablo ile ilgili yardım | wolverin | ASP | 4 | 30/11/2004 09:56 |
| Ls komutu ile ilgili | sadist_sniper | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 8 | 19/10/2004 18:04 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |