![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2004
|
Merhaba, Windows 2000 pro ve Access 2002 (ve Office Small Business) kurulu sistemimde. access'tan oracle veritabanına bağlanmak istiyorum. Access'ta: Boş veri erişim sayfası-->Veri kaynağı seç penceresinde "yeni veri kaynağına bağlan" seçip ileriye tıklıyorum. "bağlanmak istediğiniz veri kaynağı türü nedir?" penceresinde "Diğer/Gelişmiş"i seçip ileriye tıkladığımda gelen "veri bağlantısı özellikleri" penceresinde "OLE DB Sağlayıcılar" listeleniyor. fakat ODBC veya Oracle'la ilgili hiçbirşey yok. yardım kısmından anladığım kadarıyla yönetimsel araçlarda ODBC tanımlanmışsa access bunu otomatik algılıyor. benim sistemimde tanımlanmış vaziyette. excel'den rahatlıkla bağlanıp veri alabiliyorum. yani kısaca access'tan oracle'a nasıl bağlanırım? eğer yüklemem gereken ODBC sürüleri varsa link verebilir misiniz? Saygılarımla... NOT : Veritabanı "Oracle 9i" |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| excel den oracle'a veri aktarma | deli | Veritabanları & SQL | 1 | 22/03/2007 01:26 |
| delphi ile mysql’e nasıl bağlanırım??? | ofaruk_k | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 3 | 25/11/2006 01:40 |
| büyük veri tabını taşımak için nasıl bölebilirim | okan1919 | Veritabanları & SQL | 1 | 08/03/2006 21:32 |
| İptal ettiğim kablosuz ağa nasıl bağlanırım ? | eslem1 | Ağ / Güvenlik | 2 | 10/06/2004 17:27 |
| web sayfamdan bi arama motoruna nasıl bağlanırım? | bacanak | ASP | 1 | 22/03/2004 18:22 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |