![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Sadece inan! Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Bulutların ve Sonsuz maviliğin altı
|
merhabalar ben sql server olayini yeni kullanmaya basladim. daha once hic lazim olmamisti. freesql sitesinden mySQL hizmeti aldim, mySQL Admin paneli var yani phpMyAdmin felan ordan sql tablolarimi tanittim. Burdaki tablolarimi kendi bilgisayarimda yedeklemek icin nasil download edebilirim bir bilginiz varmi? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Donustur (export) diye bir bolum var phpMyAdmin'de... Oradan, veritabaninin ve mevcut verilerin bir kopyasini olusturmak icin gerekli SQL komutlarini iceren bir text dosya elde edebilirsin. Sonra bu SQL komutlari ile ayni veritabaninin bir kopyasini olusturabilirsin, yine phpMyAdmin kullanarak... |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
Yani direk download yok dimi? Ben freesql.org adresinden mySQL hizmeti aldim orda dönüstür (export) olayini goremedim ama egerki direk download olayi yoksa, kendim Serverde bunu yapmam gerekicek dimi? Sizce kendi serverimde sql serverime baglanip bana lazim olan tablolarla dosyami olusturup sonra serverimden download etsem ne kadar saglikli olur? |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
freesql.org adresi zaten kendi uzerinde phpmyadmin hizmeti veriyor, veritabanini phpmyadmin araciligi ile olusturdum yani freesql.org adresi uzerinde duruyor. fakat phpMyAdmin 2 baglaninca sadece olusturdugum veritabaninin adini goruyorum yapabildigim islemler ise yeni tablo olusturma, duzenleme silme gozatma iptal etme felan gibi. yani export olayi burdaki menulerin hicbirinde yok phpMyAdmin-2.2.0 hizmeti veriyorlar. Ana Bölüm Kod: Table Action Records Size Guestbook Browse Select Insert Properties Drop Empty 6 3.7 KB 1 table(s) Sum 6 3.7 KB Kod: Database enosoft - table Guestbook [ Browse ] [ Select ] [ Insert ] [ Empty ] Field Type Attributes Null Default Extra Action -- -- -- -- -- -- -- Table maintenance : Check table [Documentation] - Analyze table [Documentation] Repair table [Documentation] - Optimize table [Documentation] |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |