![]() | |
| | #1 (permalink) | |
| Hüseyin Karagöz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Frankfurt
|
genel konular bölümünde kendisi bir konu hakkında burası bilişim ağırlıklı bir forum diyerek bir konuyu eleştirdi.. bende kendisini burası genel konular bölümü konu genel olunca bir sınırlama olmaması gerektiğini ve eğer rahatsızsa bu bölümü yöneticilerle tekrar değerlendirmesini söyledim.. ancak sayın yönetici bunu kabullenmeden yazımı sil(miş) Alıntı:
ayrıca yeni gördüm bu tepkim üzerine kendisi bu konuyu oluşturmuş. http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=13449 bunuda tepki sonucu yaptığı için bi kere daha kınıyor ve protesto ediyorum
__________________ Huseyin Karagoz HUKA DESIGN STUDIO / Frankfurt / DE Web Url :http://www.hukadesign.de | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Protesto bolumune gereksiz yere cevap yazan yoneticileri protesto ediyorum | Yns | Protesto | 0 | 30/01/2007 02:12 |
| Yeni sistemi protesto edenleri protesto edeni protesto ediyorum | umitiri | Protesto | 2 | 09/12/2006 02:24 |
| "Kürtçe Windowsu protesto ediyorum" diyen zihniyeti protesto ediyorum ve kınıyorum. | Xsender | Protesto | 0 | 12/07/2006 14:10 |
| Protesto bölümünde cevap yazma hakkının olmamasını anlamayanları protesto ediyorum | Zerzevat Adam | Protesto | 0 | 04/07/2004 01:11 |
| Protesto Bölümünü Dikkate Almayan Adminleri Protesto Ediyorum ! | Grafik | Protesto | 0 | 02/07/2004 16:09 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |