![]() | |
| | #1 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
arkadaslar ben suse kullanicisiyim ama is yerinde redhat kullanmaya mahkum edildim ![]() yastdaki gibi bir install menager arayisi icindeyim. bunu buldum Package Management Tool http://www.redhat.com/docs/manuals/e...hical-rpm.html bir sorum daha var. su kickstart imaj yeni bir instalation icin imaj olusturmak icin kullanilan bir funksiyonmu yoksa install edilmis bir sistemin üzerinde degisiklik yapmamada yardimci olurmu. diyelim kickstart gerekli kisimlarini doldurdum ve pre yada post install scripti sectim istedigim degisiklikler sitemde yapilirmi. yukaridaki seceneklerde partitonlama dahivar oralari minciklamadigimi cok itinali davrandigimi var sayarsa klickstart genel konfig programmi gibi kullanabilirmiyim gözünü sevdigim SuSe'nin yast'i
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| install.php deki SQL | TechnicaL | Veritabanları & SQL | 11 | 02/10/2005 17:29 |
| Mysql install | MrFalcon | Veritabanları & SQL | 3 | 20/05/2005 13:02 |
| en iyi qmail install scripti | fgenc | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 4 | 28/11/2004 02:14 |
| redhat üzerinde mous config riskli is | fgenc | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 11/11/2004 11:16 |
| nasil install | Volkan Uzun | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 4 | 03/10/2003 10:21 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |