![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 01/2003
| http://www.topologilinux.com/ Linux'u denemek istiyorsunuz ama sabitdiskinizi bolmek, Linux'u ayri partition'a yuklemek, isletim sistemini degistireceginiz zaman makineyi kapatip acmak istemiyorsunuz. Oyleyse Topologilinux'u kullanabilirsiniz. Windows'u aciyorsunuz. Normal bir Windows programini yukler gibi Topologilinux'u kuruyorsunuz ve Windows'un icinden Linux kullaniyorsunuz. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2005
|
Böyle bir program görmüştüm ama ismi aklımda degil bir ara cd ye kaydetmiştim bulursam sizede yazayım program su ise yarıyor acemiinin dedigi gibi windows içinde istediğin bir işletim sistemini kurabiliyorsun hatta 2 veya 3 ama ram yüksek olması gerekiyor .. Bu arada acemi senden bir konda yardım istiyorum ama sana ulaşamıyorum Bilsanın kriptolaması konusunda
__________________ Sormadan önce aramak lazım Aramak bulmanın yarısıdır, başlamak bitirmenin, sormak kolay... melanihomes.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: M86
|
Bakınız: Cooperative Linux |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
| Alıntı:
http://www.mutasyon.net/makaleoku.asp?id=757 huzeyfenin colinux üzerine olan kurulum makalesi bu arada bu topologilinux grafik arabirimide var hosch olmus
__________________ www.fatihgenc.com | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Iki Ters Bir Düz... Üyelik Tarihi: 11/2005
|
Bu islemi bir cok isletim sistemi icin yapan WMWare diye bir program zaten var. Bunun disinda microsoft un bir tane programi var yine... anlayacaginiz boyle programlar oldukca fazla.. Bu programlarin yaptigi diskte bir dosya olusturup onu kendi harddiskiymis gibi kullanmak. Asil isletim sisteminizle veri alis verisini networkten yapiyor.. (Sanal bir interface olusturuyor ethernette... ) En buyuk problemi RAM i yariya indirmesi... Neyse kolay gelsin... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Bu program ile sanal makine yaratan uygulamalar arasında bazı farklar var: * Bir kere bunu kurmak daha basit. Henüz hiç GNU/Linux denenemiş birinin, sanal makine yaratıp buna GNU/Linux yüklemesi daha zor. * Sanal makineler yavaş... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| 25 Karakteri Kullanan Üye Üyelik Tarihi: 10/2003 Yer: Ankara[3139.71,2532.11] Yediği Havuç: 38
|
colinux uzeirnde debian veya baska bir dağıtım çalıstırabilirsin. colinux da windows uzerinde çalısıyor.
__________________ Mi perro "mafia divertido rojo" comió a mi líder de la escuadrilla del asesinato "el comedor de los pescados". wiki.ceviz.net |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |