![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2004
|
Sayın programcılar... Access' te bir etikete (veya metinkutusuna) 90 derece yan yazı yazmak istiyorum. Etiketin "vertical" diye bi özelliği var ama bu sadece yukarıdan aşağıya bilgi yazıyor (yani sola dönük). Ben ise aşağıdan yukarı (Yani sağa dönük) bilgi yazmak istiyorum. Bunu yapabilen bir özellik veya VBA kod bilen ya da microsoft niye bunu yapmamış bilen varsa, Yazan olursa çok sevinirim saygılar... Bir atıcı attığını vuran vuramadığında niye vuramadığını bilendir... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| iPIX [360 derece Panaromic Goruntu ] | CYReX | Web Tasarım | 4 | 05/03/2008 01:12 |
| iyi derece PHP bilen aranıyor | ReSSaM | Duyurular & İlanlar | 0 | 26/09/2006 08:11 |
| hata nerede (sql veri yazma) | Meteryus | PHP | 12 | 09/02/2005 08:10 |
| Adresi etiketlere yazdırmak için ne yapmalıyım | bestprogramci | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 4 | 06/05/2004 19:43 |
| Nette yapılan anketler ne derece saglıklı... | Rapsodi | Ağ / Güvenlik | 7 | 21/08/2002 00:53 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |