![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Sadece ben... Üyelik Tarihi: 04/2003 Yer: ...
|
Arkadaşlar. Cevizdeki gibi bilgisayarın çözünürlüğünü 800*600 yapınca sayfa tam oturuyor. 1024*768 yapınca da ortalanıyor. Bunu nasıl yapıyorsunuz?
__________________ Seninle bir daha aynı yolda yürümem, seninle yürünen o yolda tuzakların var, bir daha asla dokunmam tenine, senin teninden önce duvarların var... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| SDÜ uluborlu gençlik Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: Ankara
|
ayni soruyu bende sorcaktım ben frontpage de frameleri yaratıyorum photoimpacttede ifareme olayını yapıyorum burda frame yok diyelim table içinde sürekli yeni sayfamı açılıyo yani frame yokmu fotpace de yaptımı ya tam tutmuyo yada tam tutması için sola dayamak gerekiyo bilen varsa bi örnekle açıklayabilirmi...Tam olarak bilmiyorum...
__________________ molu lulu
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| cevizdeki alanlar hakkında | sadroalin | Ceviz.net Hakkında | 1 | 06/12/2006 17:33 |
| Cevizdeki Forumda ara menusu nasıl yapılır.. | muratatak77 | Javascript / DHTML / Ajax | 6 | 04/06/2006 03:19 |
| Google sayesinde Roma kalıntıları ortaya çıktı | sigma | Haberler | 0 | 25/09/2005 17:28 |
| Kimse ortaya çıksın ! | Euclides | Ceviz.net Hakkında | 0 | 30/07/2005 20:18 |
| sayfayı olduğu gibi mail atma | nickholso | Web Tasarım | 0 | 08/04/2003 16:24 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |