![]() | |
| | #4 (permalink) |
| Luke is back... Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: ../Dark_Side
|
Her tablo için tek tek gönder o zaman... Tablo isimlerini de dinamik olarak almak için SHOW TABLES FROM db_adi sorgusunu kullanabilirsin. Kolay gelsin.
__________________ Do or do not. There is no try. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2004
| Anlatamadım kusura bakmayın. Ben tablo listesini alıyorum, döngü içinde sırayla REPAIR komutunu veriyorum. Ama hata veriyor. Bence tablonun birinde REPAIR olayı bitmeden diğerine REPAIR komutu verildiği için hata veriyor. Bunun çözümü nedir onu merak ediyorum. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Enterprise Manager-Sadece kullanıcı tablolarını göster? | fatihed | Veritabanları & SQL | 1 | 13/06/2006 15:03 |
| MySQL de sorguyu iptal etmek | bahtiyarsenoglu | Veritabanları & SQL | 0 | 08/11/2005 16:33 |
| Suspect olan dosyalar nasıl tamir edilir | maniac_mex | Veritabanları & SQL | 3 | 28/05/2005 19:06 |
| mysql dediki :'/var/lib/mysql/mysql.sock' | fgenc | Veritabanları & SQL | 6 | 15/12/2004 16:51 |
| php kullanarak php.ini de mysql fonksiyonlarını aktive etmek? | mems | PHP | 7 | 03/05/2003 12:22 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |