![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Sadece ben... Üyelik Tarihi: 04/2003 Yer: ...
|
Arkadaşlar: Ben dw mx i kurdum. Malum türkçe karakter sorunu yaşıyoruz. (Ya bu arada ben bu forumdaki 36 sayfalık her konuyu tek tek açtım okudum.) Eski linklerin çoğu çalışmıyor. İnternette bir arattım. Yoook. Bu işi artık çözmüşsünüzdür siz. Şöyle baştan aşağı bu sorunu çözmem için ne lazım? Bir de 4,0 da yaptığım şeyler mx te sorun çıkarır mı? He he. Ne çok sordum değil mi )Saygılarımla,,
__________________ Seninle bir daha aynı yolda yürümem, seninle yürünen o yolda tuzakların var, bir daha asla dokunmam tenine, senin teninden önce duvarların var... |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
şöyle söyleyeyim.sayfanın boyutu desem daha doğru olacak. yazıların büyüklüğü falan.ben bunu ortalamayı bir türlü başaramadım.
__________________ Seninle bir daha aynı yolda yürümem, seninle yürünen o yolda tuzakların var, bir daha asla dokunmam tenine, senin teninden önce duvarların var... |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
aha yav olamaz ya. ben daha önce ki sayfaları 800 600 de ayarlamamışım. şimdi bunların hepsini tekrar yapmam gerektiğini söylemeyin ne olur ((
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |