![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: M86
| http://www.acikkod.com/ kitabı aldım içindeki cd'den FreeBSD'yi ve KDE'yi kurdum xf86cfg ile donanımımı ayarladım AMA gel gör ki KDE'yi çalıştıramıyorum, "kde" yazdığımda komut bulunamadı diyor. Gnome kurdum "gnome-wm" yazdığımda ise X displayi başlamıyorum diyor Ne yapsam ?? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 07/2004
|
önce kurulumda yaptıklarını tam olarak anlatırsan sanırım daha fazla yardımcı olabilirim.eger ekran kartının modelını bılıyorsan sorun yok. kurulum sırasında sana x simdimi ayarlamk ıstıyorsun dıye bır soru cıkacak ordana textmode sec zatem sonrası acık daha sonrada kde yı sec. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| freebsd 5.3 kapanma sorunu | kayhan | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 3 | 19/02/2005 01:31 |
| FreeBSD 5.3 | pusan | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 9 | 21/12/2004 21:18 |
| Freebsd | mete | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 8 | 02/10/2004 02:13 |
| FreeBSD 4.9 ... | ee++ | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 0 | 29/10/2003 19:46 |
| FreeBSD | p4r4h4t | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 8 | 15/02/2003 21:56 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |