![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 09/2004
|
Uzun zamandır google için bazı araştırmalar yapmaktayım ve bunları sizinle paylaşmak google'nin ana mantığını kendi çözümlerime göre size belirtmek istedim. Arkadaşlar google temel olarak PAGERANK'I esas almaktadır. Peki nedir bu page rank? Page rank bir sitenin internette içeri aldığı hit ve elit oluşuna göre 7 üzerinden puanlanmasıdır. Yani diğer bir tabirle page rank'ı yüksek sitelerin görününürlüğü artar. Page rank'ta direkt puan kazanmak DMOZ.ORG a girmekten geçer ama dmoz.org girilmesi çok uzun süreç isteyen ve zor bir sistemdir manual olarak siteleri tek tek incelerler ve başvuran sitelerde herhangi bir google hilesi varsa iptal ederler eksik sayfası varsa iptal ederler kullanılan resimler bilindik yerlerden çalma resim ve grafiklerse iptal ederler yani tam iyi bir içeriğe sahip olmanız gerekir. Dmoz'a kayıt olduk iş orda bitmiyor. sonra page rank'ı iyi sitelerin indexinde bizim sitemizin linkinin görünmesi gerekiyor ve ne kadar çok sitede ve page rank'ı iyi sitede linkimiz görünürse o kadar puan kazanıyoruz. ve yükselişimiz artıyor. Birde kendi html kodlarımız için bazı püf noktalar vardır uzun uzadiye yazmayacağım www.template.gen.tr girer ve kaynağı görüntüle derseniz anlarsınız gerçi ama ben yinede kısadan bahsedeyim birkere TITLE yani başlığınızda anahtar kelimelerinizi mutlaka belirtmeniz lazım ve ilk yazı ilk yazı olan yer de de mümkünse anahtar kelimeleri içeren cümleler kurmalısınız GOOGLEBOT sizin sitenizi taradığında bence yüzde olarak buyuk oranda tıtle ve ilk yazıya bakıyor sonrasında birazda resimlerin alt değerine bakıyor ... EĞER İSTEK OLURSA BİR SİTEYİ BAŞTAN SONA GOOGLE DE HİT ALDIRMAK İÇİN ÇALIŞMA GRAFİĞİNİ ANLATACAĞIM. Bana gelince şimdi diyeceksiniz kendi siteni niye çıkarmıyorsun. www.template.gen.tr yayın hayatına başlayalı daha 15 gün oldu ve hazır site yazılınca ikinci sayfa'da template hazır site yazılınca birinci sayfada bedava template yazılınca ikinci sayfada .. ama 20 gün sonra eminim hepsinde bir numara.. Şu da var ben genelde uluslararası çalıştığım siteler var bu konuda ve onları gerçekten bir numara yaptık.. Şimdi burda isim vermem pek uygun olmaz. Teşekkürler ------------------- www.template.gen.tr Türkiye'de Bir İlk ------------------- Bilgi Paylaşımla Büyür |
| | |
| | #2 (permalink) |
|
birsey eklemeyi unutmuşum sitenizin pagerankına çok sağlıklı olmasada tam değerlere yakın www.onlypagerank.com adresinden bakabilirsiniz ------------------- www.template.gen.tr Türkiye'de Bir İlk ------------------- Bilgi Paylaşımla Büyür |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Hipokondriyak Üyelik Tarihi: 06/2004
|
peki, benim suanda bir sitem var, ve bunu google'e daha eklemedim, sence direk olarak neler yapmalyim, bunlari anlat bizde ona gore ekleyelim bakalim dedigin gibi olacakmi, cunki bu anlattiklarin yaptigimiz tasarim sahiplerini cok etkileyecek birsey..
|
| | |
| | #4 (permalink) |
|
Arkadaşım google de ilk görünüm sağlamak için.. sitenin linkini herhangi bir sitede göstermek zorundasın sana tavsiye www.zirve100.com a ekle siteni bir hafta bannerine tut siten google'nin indeksine girsin sonrasında dediğim işlemleri yapabilirsin ama bu şekilde indekse giriyorsun unutma. BİRDE ÖNEMLİ UYARILAR SİTELERİNİZİ PROGRAMLARLA ARAMA MOTORUNA EKLEMEYİN Yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla GOOGLEBOT yeni konfigrasyonlarıyla motorla eklenmiş siteleri algılıyor ve onları PAGERANK lı bir sitede linkini görene kadar almıyor indeksine. ---------------- www.template.gen.tr Bilgi Paylaşımla Büyür ---------------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
Mesajı 30 eylülde yazmıştım 30 eylülden bu yana önemli gelişmeleri yazmak istedim madem merak ettiniz TEMPLATE.GEN.TR SİTESİNİN HIZLI YÜKSELİŞİ Webtasarım = 2.sıra Webdizayn = 4.sıra Free Templates = 5.sıra Eğlence Siteleri = 1.sıra Hosting Satış = 5.sıra Fotoğraf Siteleri = 2.sıra Bedava template = 7.sıra Kuyumcu Siteleri= 1.sıra Müzik Siteleri = 8.sıra Arkadaşlık Siteleri = 2.sayfa 7.sıra Hazır Siteler = 6.sıra Araba Galerileri = 2.sıra Restorant Siteleri = 1.sıra Mankenlik Siteleri = 1.sıra Ve daha fazlası Google’dan haftalık giriş sayısı (son istatistik): 565 Tekil Ziyaretçi alexa 5 milyondan 945.000 . sıraya. ![]() Bu yazılan kelimeler girenlerin ne yazarak girdiğine göre oluşturuldu. Daha birçok kelimede birinci sayfadayız. Bence google harbiden çok akıllı size diyeceğim onu kandırmaya hç çalışmayın |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2002
| Alıntı:
iyi gusel hoş da 565 çok az bence ceviz bir gunde alıyordur eminim. www.zeb.biz 800 e yakın alıyor 1 gunde | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| E=mc² => m=F Üyelik Tarihi: 10/2004 Yer: İstanbul
|
TEMPLATE.GEN.Tr nin Haftalık 500 tekil hiti www.zeb.biz in gunluk 800 hitinden daha iyidir içerik farklı
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |