Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Web & Grafik > Web Tasarım

LinkBack Seçenekler
Eski 21/09/2004, 16:14   #1 (permalink)
Üye

Mutsuz web konusunda yardım

Arkadaşlar weble yeni başladım nasıl nerden öğrenebilirim asp ve dizaynı öğrenmek istiyorum bana yardımcı olusanız.... teşekür ederim
hb_barak hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 21/09/2004, 16:23   #2 (permalink)
Hüseyin Karagöz

Grafik Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: Frankfurt

windows'un içinde bulunan paint ile 2 tane buton yap.

- resimlerim
- hayatım

türkçe bir frontpage bul hayatını yaz html olarak kayıt et. resimlerini'de ekle html olarak kayıt et.. index sayfana'da bu 2 butonu ekle diyer sayfalara link ver..

böylece adım atmış olursun... sayfan'daki boşluk seni yeni arayışlara itecek ve tetikleyecek...

buton'larındaki kalitesizlik sana bir grafik programı gerektiğini hissettirecek =>> (p.shop - p.impact vs..)

sayfandaki düzensizlik ve renksizlik seni yeni editörlere,kodlara ihtiyacın olduğunu gösterecek..
(dw ,html vs..)

sayfanda bir hareket olmayacak hareket isteyeceksin...
(ani gif, flash vs..)

ve sayfanda değişiklik yaparken zaman'dan kazanmak isteyeceksin... bu seni dinamik sayfalara götürecek
(php,asp vs.vs)

tüm bu adımları yaşaman işin dediğim 3 sayfalık çalışmayı yap sonra sıra sıra
bunu nasıl yaparım sorusuyla farkında olmadan birçok şey öğreneceksin.

saygılar
Grafik hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 21/09/2004, 16:34   #3 (permalink)
Üye

Teşekür ederim fortpage idare eder kullanıyorum tablolar la olmasada frame ler ile benim derdim asp nasıl yapar yada iyi bir sayfa nasıl yaparım profesyonel anlamda dökümana ihtiyacım var ama herşey acık anlatan bu konuda biraz kalınım galiba
bu konuda gerekirse bir yerde staj yada eğitim almak istiyorum ama harbi sağlam bir yer olmalı uyduruk kurslar değil tabi bütçeme uygun

yinede ilginiz için teşekür ederim
hb_barak hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 21/09/2004, 20:36   #4 (permalink)
Hüseyin Karagöz

Grafik Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: Frankfurt

çok sayı'da amatör proje çıkartmadan profesyonel çalışmalar ortaya koyman çok zor olacaktır.....

tavsiyem şudur şuan html ile uğraş yapabileceğin kadar html sayfa yap ayrıca grafik tasarım kültürünü geliştirmeye çalış bol bol site dolaş sitelerin çalışma mantığını ve nasıl yapıldığını anlamaya çalış...

bu noktadan sonra illa asp öğrenmek istiyorsan bir kitap al odana kapan kitaplar 20-40 milyon arası yüklü bir maliyeti yok + olarak yanında cd geliyor içerisinde uygulamalar var..

şöyle başlaya bilirsin kitabı al fazla incelemeden roman okur gibi 1 haftada oku bitir... daha sonra bir kaç script indir incele... kodları incelerken kitap'dan bölümler gözünde canlanacak.. olabildiğince kod incele ve bunları değiştirmeye çalış yeterli alt yapı oluşturduğun'da kitabı sayfa sayfa irdeleyerek oku.. bu sefer'de incelediğin scriptler'den bölümler gözünde canlanacak ve "evet demekki onu bunla" yapmışlar diyeceksin... ve gün gelecek yazmaya başlayacaksın

kurs fiyatları zannedersem pahalı.. en iyisi internet+kitap'dır hangi kitap sorusu'da forum'da birçok cevap bulabilirsin
Grafik hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık