![]() | |
| | #2 (permalink) |
| Hüseyin Karagöz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Frankfurt
|
windows'un içinde bulunan paint ile 2 tane buton yap. - resimlerim - hayatım türkçe bir frontpage bul hayatını yaz html olarak kayıt et. resimlerini'de ekle html olarak kayıt et.. index sayfana'da bu 2 butonu ekle diyer sayfalara link ver.. böylece adım atmış olursun... sayfan'daki boşluk seni yeni arayışlara itecek ve tetikleyecek... buton'larındaki kalitesizlik sana bir grafik programı gerektiğini hissettirecek =>> (p.shop - p.impact vs..) sayfandaki düzensizlik ve renksizlik seni yeni editörlere,kodlara ihtiyacın olduğunu gösterecek.. (dw ,html vs..) sayfanda bir hareket olmayacak hareket isteyeceksin... (ani gif, flash vs..) ve sayfanda değişiklik yaparken zaman'dan kazanmak isteyeceksin... bu seni dinamik sayfalara götürecek (php,asp vs.vs) tüm bu adımları yaşaman işin dediğim 3 sayfalık çalışmayı yap sonra sıra sıra bunu nasıl yaparım sorusuyla farkında olmadan birçok şey öğreneceksin. saygılar
__________________ Huseyin Karagoz HUKA DESIGN STUDIO / Frankfurt / DE Web Url :http://www.hukadesign.de |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
|
Teşekür ederim fortpage idare eder kullanıyorum tablolar la olmasada frame ler ile benim derdim asp nasıl yapar yada iyi bir sayfa nasıl yaparım profesyonel anlamda dökümana ihtiyacım var ama herşey acık anlatan bu konuda biraz kalınım galiba bu konuda gerekirse bir yerde staj yada eğitim almak istiyorum ama harbi sağlam bir yer olmalı uyduruk kurslar değil tabi bütçeme uygun yinede ilginiz için teşekür ederim |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Hüseyin Karagöz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Frankfurt
|
çok sayı'da amatör proje çıkartmadan profesyonel çalışmalar ortaya koyman çok zor olacaktır..... tavsiyem şudur şuan html ile uğraş yapabileceğin kadar html sayfa yap ayrıca grafik tasarım kültürünü geliştirmeye çalış bol bol site dolaş sitelerin çalışma mantığını ve nasıl yapıldığını anlamaya çalış... bu noktadan sonra illa asp öğrenmek istiyorsan bir kitap al odana kapan kitaplar 20-40 milyon arası yüklü bir maliyeti yok + olarak yanında cd geliyor içerisinde uygulamalar var.. şöyle başlaya bilirsin kitabı al fazla incelemeden roman okur gibi 1 haftada oku bitir... daha sonra bir kaç script indir incele... kodları incelerken kitap'dan bölümler gözünde canlanacak.. olabildiğince kod incele ve bunları değiştirmeye çalış yeterli alt yapı oluşturduğun'da kitabı sayfa sayfa irdeleyerek oku.. bu sefer'de incelediğin scriptler'den bölümler gözünde canlanacak ve "evet demekki onu bunla" yapmışlar diyeceksin... ve gün gelecek yazmaya başlayacaksın ![]() kurs fiyatları zannedersem pahalı.. en iyisi internet+kitap'dır hangi kitap sorusu'da forum'da birçok cevap bulabilirsin
__________________ Huseyin Karagoz HUKA DESIGN STUDIO / Frankfurt / DE Web Url :http://www.hukadesign.de |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |