![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
| arkadaşlar meraba ben tasarıma yeni başlıyorum bilgi işlem sekteründe çalımama ragmen daha önce web tasarımla hiç uğraşmadım ama artık ugraşıyorum ve dreamweaver ile başladım benimm merakım gerçek bir tasaarımcı olmam ne kadar zaman alır yani iyi bir web tasarımcı olamam ne kadar vakit alır sizce |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ¿ Üyelik Tarihi: 01/2003 Yer: BURSA
|
Bu senin yapına göre değişir. İYİ BİR TASARIMCI OLABİLMEN İÇİN LÜTFEN FORMA İLK ÖNCE BİR GÖZ AT. "http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=8900&highlight=tasar%FDmc%FD"
__________________ Hiçbir değer tanımayan , kendi içindeki yetenekleri geliştiremez. nod32 antivirus system Kendi sitem değil :yalantarih |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2004
| arkaşımm iyi diyosunda o forum un hepsini okudum taamam anladım iyi bir tasarımcı html-css-photshop-java asp+php+flash ....vb sql+xml ve bir sürü programlar billmeli dogru bunları bilen tamm bir profosyönel olabilir. Ama bu kadar dili bilmenin yeni başlayan biri için imkanı yokk gibi birşey. bense biraz html-dreamweaver biliyorumm yani ben bunlarla hiçbirşey yapamammı dogrusu iyi ce karamsarlaştımm o forum sayesinde |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Hüseyin Karagöz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Frankfurt
| Alıntı:
bilmiyorum.. ama iyibir tasarımcı olduğumu düşünüyorum.. iyi bir tasarımcı olmak için 1 ton dil yada program bilmene gerek yok.. böyle katı kuralları'da yok.. ayrıca tasarım ve programlama olayınıda ayrı tutmak gerek...
__________________ Huseyin Karagoz HUKA DESIGN STUDIO / Frankfurt / DE Web Url :http://www.hukadesign.de | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Hüseyin Karagöz Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Frankfurt
|
konuya ilişkin az önce bir kaç cümle yazdım.. http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=12256 (web konusunda yardım)
__________________ Huseyin Karagoz HUKA DESIGN STUDIO / Frankfurt / DE Web Url :http://www.hukadesign.de |
| | |
| | #8 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
java+asp+php+flash+sql+xml Tasarımcı dediğin bunları bilmek mecburiyetinde değildir.
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Registered User Üyelik Tarihi: 07/2002
| Alıntı:
Onlarin hepsini bilen "adam olmaz". Bir kismini bilen koder olur. Sayilanlardan en az biri ile programlama yapan da programci olur. Guzel flash animasyonlari yapanda animator olabilir. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sadece ben... Üyelik Tarihi: 04/2003 Yer: ...
|
arkadaşlar sizin daha önceki tavsiyelerinizi dinleyip html ile başladım bu işe.Benimkisi sadece merak.sql bilgim var biraz.Bir hafta on gündür uğraşıyorum.Ama galiba bu iş için biraz emek gerekli.Zaman gerekli.Bunlar benim nacizene düşüncelerim.
__________________ Seninle bir daha aynı yolda yürümem, seninle yürünen o yolda tuzakların var, bir daha asla dokunmam tenine, senin teninden önce duvarların var... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |