![]() | |
| | #2 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 01/2003 Yer: İzmit
|
Bilgisayarlarda vb6 runtime dosyaları yüklü mü? Bu dosyalar .ocx değil dll dosyaları. İnternette aratırsan kolayca bulabilirsin. Program çalışmadığı zaman genelde hata mesajı verir. Bu mesajda gereken dosya ismi yazmıyor mu. Kolay gelsin |
| | |
| | #6 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: M86
| @GNYS: ActiveX kontrolleri ne yazık ki dll dosyaları gibi değillerdir. belki şöyle bir çözüm işine yarar. Programını SubMain() ile başlat. Sub Main() shell "regsvr32 /s xxx.ocx",vbHide shell "regsvr32 /s yyyy.ocx",vbHide ..... ..... Form'u yükle... küçük bir not eğer programın win9x 'de de çalışacaksa şöyle olmalı shell "C:\Windir\regsvr32 /s tamyol\yyyy.ocx",vbHide |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Bana HP den server tavsiye edin plz .. | lilo818 | Donanım | 0 | 28/07/2005 06:21 |
| Lütfen Bana Yardım Edin | boyabat57 | Internet | 3 | 16/10/2004 15:36 |
| Bana yardım edin | militaN | Javascript / DHTML / Ajax | 0 | 04/10/2004 11:40 |
| bana yardım edin | enhiuys | Internet | 5 | 06/07/2004 11:34 |
| Bana Yardım Edin ; 279879 Icq Numarasını Kapın | HaXWire | PHP | 7 | 04/11/2002 13:04 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |