![]() | |
| | #2 (permalink) |
| Fatal Error Üyelik Tarihi: 06/2002 Yer: Sweden
| house, underground, techno ve R&B dinlerim
__________________ www.gurdesign.com |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Orta Saha Üyelik Tarihi: 06/2002 Yer: Mezapotomya
|
ne bunlar ya valla ben hoptan pipten nikellikadan anlamam. tarz olarak nedir bilmiyorum ama cem karaca,fatih kısaparmak,sertap erener gibi kişileri dinlerim.
__________________ Bu vatanın ekmeğini yeyip bu vatana ihanet edenler, birgün ekmeği yedikleri yerden kurşunu yerler... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| . Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: kayıp
|
ille de roman olsun... (Mesela yani)Her an farkli tarzda bir sarki dinlerken gorebilirsiniz beni (yerli ve yabanci farketmez). Yalniz arabeskin acili ezgilerinden hoslanmam pek. O.Gencebay'in 2-3 sarkisini dinlerim mesela. En son aldigim cd ise Latin Amerika sarkilari iceriyor. Kisacasi, belli bir kaliba takilmadan sadece muzik dinlemekten hoslanirim. O nedenle "Ne tarz muzik dinlersiniz?" sorusuna: "E" şıkkı, yani hepsi diyecegim...
__________________ Bir yerde suç varsa, orada adalet yoktur... [Platon \ Eflatun] |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Luke is back... Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: ../Dark_Side
|
Gençliğimde - yani daha gençken - Orhan gencebay severdim ... Ama şimdi pek dinlemiyorum,artık Orhan G.'ın sadece biraz yumuşak tarzdaki eski parçalarını ara sıra dinlerim... Daha çok yabancı müzik severim, Mariah Carey favorimdir... Son zamanlarda ilginç bi şekilde will smith'de bi kaç parçası ile hoşuma gitti...
__________________ Do or do not. There is no try. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| mingitaw Üyelik Tarihi: 06/2002
|
Aslında ayrım yapmam ama Türkçe Müzik dinlemeyi daha çak severim hatta sadece Türkçe Müzik dinlerim. Türkçe Müzikte de: 1- Onur Akın (Özellikle: Ey Hayat) 2- Edip Akbayram (Özellikle: Aşk Olsun Çocık Sana ve Bekle Bizi İstanbul, Ben Ölürsem de hoş...) 3- Orhan Hakalmaz(Tabiiki Türküler olacak ve Sevilir ...) 4- Zülfü Livaneli (Karlı Kayın Ormanı tonunda olan hepsi) 5- Cem Karaca (Namus Belası) ....... diye sıralayabiliriz. Enson 04/11/2002 10:52 tarihinde Mingitau tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |