![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 11/2003 Yer: kernel
|
arkadaşlar sql server 2000 kurmaya çalışıyorum olmuyor çıldırıcam windows xp var personel edition kurmaya çalışıyorum kurulum bitiyor enterprise manager' i açıyorum local' e tıklıyorum connection failed diyor windows auth. mode da kurdum aynı mixed mode da kurdum kullanıcı adına sa parolaya verdiğim parolayı yazdım yine olmadı neyi yanlış yapıyorum anlamadım (bu arada bilgisayarım domain yapısında kurarken use domain account diyorum domain adımı ve parolamı da yazıyorum)
__________________ ---- all in all you're just another brick in the wall...! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Connection & Component ... | aspcoder | ASP | 1 | 22/03/2007 18:00 |
| iki farklı connection | yenicheri | Veritabanları & SQL | 4 | 17/11/2006 14:23 |
| Too many connection | coklu | PHP | 5 | 22/06/2006 21:32 |
| VS C#'da SQL Connection hatası | kaandinc | Veritabanları & SQL | 0 | 31/12/2005 17:41 |
| Php Sql connection | JakaBo | PHP | 11 | 06/01/2003 21:52 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |